Fostul manager de la Manchester United, Jose Mourinho și-a spus părerea după mutarea neașteptată făcută de Manchester United. De 5 ori câștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo revine pe Old Trafford și la 36 de ani va pune umărul pentru un nou titlu în Premier League. Portughezul a câștigat deja 3, sub conducerea lui Sir Alex Ferguson. După 24 de ore nebune în care lupta s-a dus între cele două din Manchester, chiar fostul uriaș manager scoțian a fost cel care a intervenit și l-a convins pe Cristiano Ronaldo s-a aleagă United, echipa pentru care a jucat 6 ani. În 2003, Ferguson l-a adus în Anglia și l-a transformat dintre puști ambițios, talentat și capricios într-un învingător. Cristiano Ronaldo a câștigat primul Balon de Aur în 2008 după un an fantastic în tricoul "diavolilor roșii". Plecarea de la Torino și revenirea la Manchester a fost comentată de Jose Mourinho, fost manager la United și actualul antrenor de la Roma, rivala lui Juventus din Serie A.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3208031.jpg
"Tot ce pot să spun ține de logică. Dacă Juventus este fericită, dacă Ronaldo este mulțumit și Manchester United are motive de bucurie atunci este afacerea perfectă. Despre Ronaldo nu putem comenta. El a scris istoria fotbalului în ultimii 20 de ani" a spus Mourinho, care are același agent cu Cristiano Ronaldo, pe Jorge Mendes. Cei doi portughezi au lucrat împreună timp de 3 ani la Real Madrid și au fost câteva semne de întrebare în privința relației dintre ei. În acea perioadă tensionată, Mendes a intervenit de mai multe ori pentru a calma situația. Mourinho a avut, la un moment dat, o declarație acidă la adresa lui Ronaldo. "E posibil ca el să creadă că știe totul și că nu are nevoie de un antrenor pentru a-și dezolta calitățile" a spus Mourinho. Ronaldo nu a marșat în direcția unui conflict și când a fost întrebat dacă va mai lucra alături de Jose Mourinho a fost elegant. "Să fiu din nou alături de Jose Mourinho la o echipă? De ce nu?"
Serie A
Mourinho și-a stabilit principala țintă de pe piața de mercato: un fundaș din Premier League
ACUM 16 ORE
"CR7", BLOCAT DE PREMIER LEAGUE. CE SPUNE REGULAMENTUL

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United

Cristiano Ronaldo va îmbrăca din nou tricoul "diavolilor", la 12 ani distanță de la plecarea la Real Madrid. Din 2003 până în 2009, Ronaldo a jucat 292 de meciuri și a marcat 118 goluri pentru United, câștigând 9 trofee, cele mai importante fiind cele 3 titluri din Premier League și trofeul UEFA Champions League, dar și primul din cele 5 Baloane de Aur pe care le are în vitrină.
https://i.eurosport.com/2021/08/28/3208258.png
Conform Sky Sports portughezul va semna un contract pe doi ani cu United și va avea un salariu pe măsura grandorii sale: 660.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 31 de milioane de euro anual, un salariu asemănător cu cel pe care îl primea la Juventus.
ROY KEANE CREDE CĂ A JUCAT ALĂTURI DE 4 FOTBALIȘTI WORLD CLASS, LA UNITED. RONALDO NU E PRINTRE EI
Încă fără Cristiano Ronaldo, Manchester United va juca în etapa a 3-a din Premier League pe Molineux din Wolverhampton. Partida va fi în direct pe Eurosport 1 de la ora 18.30.
Serie A
Inter a desființat Roma lui Mourinho, chiar pe Olimpico
04/12/2021 LA 18:49
Premier League
Ronaldo, mesaj special după ce a depășit borna de 800 de goluri în carieră! Ce a postat portughezul
03/12/2021 LA 18:51