Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp exclude o plecare de la Liverpool. Nemții îl vor la națională!

Ion Alexandru

Actualizat 22/11/2020 la 10:57 GMT+2

Jurgen Klopp a declarat că exclude orice posibilitate de a prelua naționala Germaniei. Joachim Low se află sub presiune după eșecul drastic cu Spania din Nations League.

Jürgen Klopp vrea să rămână la Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ivan
Germania s-a prăbușit la Sevilla în fața Spaniei lui Luis Enrique. Selecționata lui Joachim Low a pierdut cu un categoric 6-0 și a înregistrat cel mai dur eșec din toată istoria partidelor oficiale pentru Die Mannschaft. Germania a mai pierdut într-o asemenea manieră doar în 1931, 0-6 într-un amical cu Austria.
În acest context, fanii germani au cerut înlocuirea actualului selecționer. Jurgen Klopp se numără printre cele mai vehiculate nume care să-l înlocuiască pe Joachim Low, iar Lothar Matthaus a susținut public aducerea antrenorului lui Liverpool pe banca reprezentativei germane.
Jogi Löw este selecționerul Germaniei din 2006
Deși s-a speculat intens că urmează să fie demis, Joachim Low se bucură în continuare de susținerea federației Germane.

Jurgen Klopp, refuz categoric

Antrenorul lui Liverpool a negat posibilitatea de a părăsi formația de pe Anfield în viitorul apropiat. Jurgen Klopp, care a câstigat UEFA Champions League și Premier alături de Liverpool, a infirmat orice posibilitate de a ajunge la echipa națională a Germaniei.
“Poate în viitor, dar acum nu există nicio șansă. Am deja un job, unul foarte solicitant. Nu știu dacă cineva m-a întrebat, dar dacă cumva nu era cunoscut acest lucru, sunt actualul manager al lui Liverpool, în ciuda vremii nefavorabile din Anglia. Îmi place această poziție și sunt responsabil pentru multe lucruri care se întâmplă la club. Nu mă interesează o altă provocare”, a declarat Jurgen Klopp, în conferința de presă programată înaintea partidei de duminică cu Leicester City.
picture

EXCLUSIV | Marius Niculae, dezvăluiri fabuloase de pe vremea când era antrenat de Klopp la Mainz

Klopp (53 de ani) și-a prelungit contractul cu Liverpool în luna decembrie a anului trecut și va ramâne pe Anfield până în 2024. Pe altă parte, acesta a anunțat că își dorește să se întoarcă în Germania la finalul înțelegerii cu cormoranii.
Campioana Liverpool va juca astăzi cu Leicester City, în etapa a a 9-a din Premier League. Meciul va fi pe Eurosport de la ora 21.15. "Cormoranii" se confruntă cu probleme majore cauzate de accidentări, în timp ce Leicester traversează o formă excelentă și este pe podiumul din Premier League.
picture

Program Premier League

Credit imagine: Getty Images

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo