Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp face curățenie! Trei jucători importanți pleacă, în această vară, de la Liverpool

Ion Alexandru

Actualizat 20/03/2021 la 07:18 GMT+2

Jurgen Klopp vrea să schimbe fața lui Liverpool după sezonul dezamăgitor în care titlul este doar o iluzie. Pentru a aduce noi jucători, Klopp trebuie să facă loc în vestiar și vrea să scape de trei fotbaliști pe care nu-i consideră potriviți pentru noul Liverpool.

Jürgen Klopp (Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp este convins că Liverpool poate reveni mai puternică în sezonul viitor și visează la un nou titlu în Premier League. Managerul german care a readus titlul pe Anfield după 30 de ani este dezamăgit de evoluția echipei în 2021 și de aceea are planuri mari pentru viitoarea perioadă de transferuri. Klopp a identificat trei fotbaliști care nu o pot ajuta pe Liverpool să evolueze în perioada următoare și va încerca să le găsească noi destinații, chiar în vara viitoare.

Klopp trece la curătenia de vară

Divock Origi, Xherdan Shaqiri și Alex Oxlade-Chamberlain sunt fotbaliștii care nu au performat în acest sezon la nivelul cerut de Klopp și nu au ajutat echipa în momentele grele din 2021. Cei trei nu au demonstrat că pot aduce un plus valoare atunci când intră pe teren și de aceea vor pleca.
"Nu au adus nimic în acest acest sezon. Îmi pare rău pentru Origi și Shaqiri, dar nu sunt destul de buni pentru Liverpool în acest moment. Salah este mereu singur în atac" a spus legendarul Graeme Souness.
picture

Premier League | Rezumatul meciului dintre Liverpool și Chelsea, încheiat cu victoria "albaștrilor"

Alex Oxlade-Chamberlain a fost mai mult accidentat în ultimele 3 sezoane. Mijlocașul englez adus de la Arsenal în 2017 a fost pe teren la doar 40 de meciuri ale lui Liverpool și a marcat 8 goluri din 2018 încoace. Oxlade-Chamberlain are doar 27 de ani și poate găsi ușor o echipă din partea inferioară a clasamentului, așa cum s-a întâmplat cu Lallana.
Conform cotidianului englez Independent, lista de plecări de pe Anfield poate fi chiar mai lungă și poate include încă cel puțin doi jucători.
picture

Premier League. Liverpool - Fulham 0-1. Rezumatul meciului de pe Anfield

Klopp are șansa de a se revanșa în Champions League

Locul 6 din Premier League este o mare dezamăgire pentru Klopp și pentru familia Liverpool, dar în Champions League sezonul poate fi rezolvat.
În sferturile de finală, "cormoranii" vor da peste Real Madrid, într-o reeditare a finalei din 2018. De 13 ori câștigătoare a trofeului, Realul Madrid este într-o situație destul de grea în campionat. Ca și Klopp, Zidane a avut probleme în 2021. 1-2 cu Levante acasă sau eliminarea ciudată din Cupă în fața micuței Alcoyano i-au șubrezit relația antrenorului francez cu fanii. Avantajul lui Zidane este că în La Liga diferența de valoare între marile cluburi și cele mici este mult mai mare, iar Real este la doar 6 puncte de liderul Atletico.
Program Premier League & FA Cup
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo