Klopp a cerut în repetate rânduri ca Premier League să permită din nou efectuarea a cinci schimbări, însă clubul nu a deschis acest subiect la întrunirea cluburilor de joi.
Gary Neville a declarat că singurul scop al răbfunirilor lui Klopp la adresa Premier League și a televiziunilor este acela de a oferi jucătorilor săi cât mai multă odihnă și cele mai bune ore ale meciurilor doar pentru Liverpool.

Răspunsul lui Klopp pentru Gary Neville

Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 13 ORE
”Am auzit ce a spus Gary Neville. Am înțeles, dar nu mai țin minte ce a spus exact, dar nu este vorba despre Liverpool. La orice se gândește el este doar o dovadă a ceea ce ar face el, cum ar gestiona el o situația ca aceasta.
Dar el nu ar trebui să creadă că eu sunt ca el pentru că nu sunt. Am vorbit despre toți jucătorii, îmi pasă de toți, nu doar de jucătorii lui Liverpool. El a zis că trei schimbări sunt de ajuns. Problema nu a dispărut pentru că cluburile nu au votat ieri”, a declarat Klopp.
”Nu este despre Liverpool, nu am cinci jucători pe care să îi pot introduce în acest moment. Pot să bag copii și este ok acest lucru, asta este problema noastră. Dar este vorba de jucători și de gestionarea efortului.
Nu pentru un avantaj, ci pentru a gestiona problema COVID-ului în lumea fotbalului, vrem să gestionăm această situație cât mai bine posibil și nu putem să o ignorăm doar pentru că unii oameni spun că am avea un avantaj”, a adăugat germanul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/02/2947972.jpg
Premier League
Lebeuf îl face praf pe Alexander-Arnold: "Defensiv, e la nivel de Championship!"
ACUM 20 ORE
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
IERI LA 16:47