271 de zile trecuseră de la ultima partidă pe care "cormoranii" au jucat-o cu fani în tribune (returul cu Ateltico Madrid, din ediţia trecută a Champions League). Acum, odată cu scăderea cazurilor de coronavirus în Anglia, Guvernul şi oficialii Premier League au permis accesul unui număr limitat de spectatori pe unele stadioane, în funcţie de zona de risc. Ca atare, 2000 de susţinători ai campioanei au luat loc pe Anfield, iar Klopp s-a declarat încântat.
Germanul a vorbit la superlativ despre atmosfera creată de suporteri după o perioadă atât de lungă în care s-a jucat cu tribunele goale şi pune jocul fantastic al echipei sale şi pe starea de spirit de pe arenă.
"Când am ieşit la încălzire, nu aveam vreo idee la ce să ne aşteptăm, dar mi s-a făcut imediat pielea de găină. Când fanii au văzut primul jucător că iese din tunel, au devenit foarte zgomotoşi. "Dumnezeule, sună tare de tot", mi-am zis. A fost extrem de emoţionant să jucăm din nou cu fani, după 10 luni, a fost minunat, pur şi simplu minunat. Cu suporterii alături e diferit. Am jucat cu Arsenal şi cu Chelsea şi am făcut meciuri bune, dar acum parcă am avut ceva în plus datorită susţinerii din tribune. Wolves nu a putut intra în meci pentru că băieţii mei au jucat perfect. Şi asta şi datorită fanilor. Un nivel excelent de fotbal într-o noapte perfectă. A fost incredibil, totul a fost perfect, jocul, atmosfera", a spus Klopp după disputa cu Wolves.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35

Klopp, despre Wijnaldum

Gini Wijnaldum a intrat deja în ultimul său sezon la Liverpool, iar de pe 1 ianuarie este liber să-și negocieze plecarea cu orice club îl dorește. Totuși, Jurgen Klopp a mărturisit că își dorește ca Gini Wijnaldum să rămână pe Anfield.
Aseară, mijlocaşul batav dorit de Koeman la Barcelona a jucat aproape perfect, reuşind să marcheze un gol superb.
"Sper să rămână. Vedeţi cât de mult joacă şi asta pentru că merită, pentru că e la un nivel fantastic. Avem o foarte bună relaţie şi am mare încredere în el", a mai spus Klopp.
Liverpool continuă să fie pe locul doi în Premier League, la egalitate cu liderul Tottenham. Etapa viitoare, campioana Angliei va juca pe terenul lui Fulham, pentru ca în runda de la mijlocul săptămânii viitoare să primească vizita lui Spurs.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
16/09/2021 LA 08:54
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21