Chelsea a fost formaţia din Premier League care a investit cel mai mult în ultimele luni. Pe Stamford Bridge au sosit, printre alţii, Mendy, Chilwell, Havertz, Ziyech sau Timo Werner, lucru care îi oferă staffului tehnic o mulţime de soluţii. În ultima perioadă, Pulisic şi Havertz au absentat, din cauza accidentărilor, dar acest lucru nu s-a simţit în joc sau în rezultate.
Cu 9 partide la rând în Premier League fără înfrângere, "albaştrii" sunt lideri, iar Jurgen Klopp îi vede principalii favoriţi la titlu. Lampard are o apărare exactă, fotbaliştii au început să joace precum un tot unitar, iar absenţele nu sunt o problemă, în contextul unui lot puternic şi numeros.
"Dacă ne raportăm la ce arată toate echipele în acest moment, atunci pot spune că, pentru mine, Chelsea e favorită la titlu. Lampard are cel mai numeros şi mai echilibrat lot, jucătorii au început să evolueze foarte bine, să se simtă, după un început puţin ruginit. Au oportunităţi incredibile de a schimba în timpul meciurilor şi de la o partidă la alta", a explicat tehnicianul german, citat de Sky Sports.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 19 ORE
Pentru Chelsea urmează o perioadă destul de dificilă, până la mijlocul lui ianuarie echipa lui Lampard urmând a întâlni formaţii precum Everton, Wolves, Arseanal, Manchester City sau Leicester. În ceea ce o priveşte pe Liverpool, singura confruntare foarte grea, cel puţin pe hârtie, e cea cu Tottenham, de pe 16 decembrie.

Klopp şi Liverpool nu lasă presiunea să îi afecteze

Din postura de campioană en-titre, Liverpool are o misiune mai complicată în stagiunea în curs, toate echipele evoluând cu şi mai multă ambiţie decât în trecut.
Totuşi, formaţia de pe Anfield a demonstrat că gestionează perfect momentele de presiune, dovadă ultimele performanţe: cucerirea Champions League, în 2019, şi câştigarea campioantului, după o pauză de 30 de ani, stagiunea trecută.
"Există presiune pe noi, pentru că suntem campionii în exerciţiu, dar această presiune devine o problemă doar în măsura în care o laşi să te acapareze. Noi nu facem acest lucru. Nu ne gândim că trebuie să depăşim pe cineva în clasament şi nu ne temem că cineva ne-ar putea depăşi. Ne gândim la fiecare meci în parte", a mai spus Klopp.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM O ZI
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45