Trei sferturi din meci Liverpool a arătat că a lăsat în urmă perioada de criză. Salah, Mane şi Firmino au conlucrat excelent în ofensivă, egipteanul reuşind să marcheze un gol superb, în minutul 67.
Între minutele 79 şi 85, însă, lucrurile au luat o turnură incredibilă, băieţii lui Brendan Rodgers reuşind să puncteze de trei ori. Totul s-a decis la golul egalizator, reuşit de Maddison, e convins Klopp, când tuşierul a indicat offside, însă VAR-ul a venit şi a anulat decizia.
"A fost clar o partidă pe care trebuia să o câştigăm. Am jucat un fotbal de calitate, am avut posesie, am împins jocul spre poarta lui Leicester, din foarte multe puncte de vedere am fost la un nivel de top. Am şi marcat, puteam să o mai facem. Apoi a venit acea fază - penalty, ba lovitură liberă, apoi offside, de fapt nu e offside şi gol. Acea fază a avut un anumit impact în moralul nostru. E nevoie să se schimbe ceva cu VAR-ul, pentru mine acea fază e offside", a spus Klopp la final, citat de BBC.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 2 ORE

Klopp, extrem de supărat pe defensivă, după Leicester - Liverpool 3-1

Dincolo de eroarea comisă în opinia tehnicianului de arbitrajul video, neamţul a fost extrem de nemulţumit de defensiva sa. Kabak şi Alisson nu au comunicat şi au oferit o fază de cascadorii râsului, dar nesincronizările în lanţ de la golul trei au pus capac pentru antrenorul german. Să tratezi o fază atât de superficial nu e în regulă, iar Klopp pare decis să ia măsuri.
"La golul doi a fost o mare gafă a noastră, trebuia ca unul dintre jucători să strige şi se evita o astfel de situaţie. Niciunul nu a strigat. Dar ce mă nemulţumeşte cel mai mult a fost golul trei, am fost mult prea deschişi şi nu pot accepta aşa ceva. Am jucat incredibil 75 de minute şi am pierdut cu 3-1. Asta arată în ce situaţie volatilă ne aflăm în acest moment", a mai spus tehnicianul german.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/12/2992834.jpg
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
22/09/2021 LA 07:32