Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United și Leeds s-au anulat reciproc pe Elland Road

Vlad Dumitrescu

Publicat 25/04/2021 la 17:54 GMT+3

Leeds și Manchester United au încheiat la egalitate, fără gol marcat, partida disputată pe Elland Road.

Marcus Rashford of Manchester United in action with Pascal Struijk and Kalvin Phillips of Leeds United during the Premier League match between Leeds United and Manchester United at Elland Road

Credit imagine: Getty Images

Meciul dintre Leeds și Manchester United a venit cu așteptări mari având în vedere rezultatul de 6-2 din tur, de pe Old Trafford. United a intrat pe teren cu o formulă ofensivă, însă echipa lui Solskjaer a avut o primă repriză ștearsă, reușind să își creeze doar câteva jumătăți de ocazie.
De altfel, prima parte nu a adus neapărat cel mai spectaculos fotbal, niciuna dintre echipe nefiind capabilă să pună cu adevărat în pericol defensiva adversă. Diavolii au beneficiat de mai multe lovituri libere, însă Bruno Fernandes nu a avut cea mai bună zi în timp ce șutul excelent al lui Rashford a fost respins de Meslier peste poartă, în ceea ce a fost probabil cea mai mare ocazie a reprizei.

Leeds - Manchester United. Spectacolul a lipsit pe Elland Road

A doua parte a meciului nu a adus mari schimbări. Solskjaer a încercat să injecteze mai multă creativitate la mijloc prin introducerea lui Paul Pogba în locul lui Daniel James, însă United nu a reușit să își creeze ocazii importante.
Marcajul om la om practicat de Leeds a închis în totalitate mijlocul lui United și a oprit astfel diavolii din a-și crea prea multe ocazii.
Așadar după acest egal Manchester United rămâne pe locul doi la opt puncte distanță de Leicester, însă echipa lui Brendan Rodgers are un meci mai puțin și se poate apropia la cinci puncte dacă va învinge luni seară pe Crystal Palace.
De cealaltă parte, Leeds o întrece pe Arsenal și urcă pe locul nouă în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo