Meciul dintre Leeds și Manchester United a venit cu așteptări mari având în vedere rezultatul de 6-2 din tur, de pe Old Trafford. United a intrat pe teren cu o formulă ofensivă, însă echipa lui Solskjaer a avut o primă repriză ștearsă, reușind să își creeze doar câteva jumătăți de ocazie.
De altfel, prima parte nu a adus neapărat cel mai spectaculos fotbal, niciuna dintre echipe nefiind capabilă să pună cu adevărat în pericol defensiva adversă. Diavolii au beneficiat de mai multe lovituri libere, însă Bruno Fernandes nu a avut cea mai bună zi în timp ce șutul excelent al lui Rashford a fost respins de Meslier peste poartă, în ceea ce a fost probabil cea mai mare ocazie a reprizei.
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 13 ORE

Leeds - Manchester United. Spectacolul a lipsit pe Elland Road

A doua parte a meciului nu a adus mari schimbări. Solskjaer a încercat să injecteze mai multă creativitate la mijloc prin introducerea lui Paul Pogba în locul lui Daniel James, însă United nu a reușit să își creeze ocazii importante.
Marcajul om la om practicat de Leeds a închis în totalitate mijlocul lui United și a oprit astfel diavolii din a-și crea prea multe ocazii.
Așadar după acest egal Manchester United rămâne pe locul doi la opt puncte distanță de Leicester, însă echipa lui Brendan Rodgers are un meci mai puțin și se poate apropia la cinci puncte dacă va învinge luni seară pe Crystal Palace.
De cealaltă parte, Leeds o întrece pe Arsenal și urcă pe locul nouă în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48