Articol scris de Andrei Nicolae
Brendan Rodgers se află în postura de manager de mai bine de 25 de ani, însă istoricul său la Chelsea nu este foarte cunoscut de către fani. Instalat în funcția de manager al academiei lui Reading după ce a fost nevoit să se retragă prematur din cauza unei accidentări la genunchi, Rodgers a fost luat în vizor de „The Special One”.
Actualul manager al lui Leicester a petrecut doi ani pe banca grupării de tineret a „albaștrilor”, după care au urmat alte două sezoane la echipa a doua, cea de U23. În acest timp, Brendan Rodgers a avut ocazia de a învăța de la portughez metodele de pregătire, dar și atenția la micile detalii. Deși stilurile de joc ale celor doi antrenori sunt diferite la momentul actual, britanicul bazându-se pe un joc mai ofensiv, în timp ce Mourinho a devenit celebru pentru stilul economicos și defensiv, Rodgers are numai cuvinte de laudă la adresa mentorului său.
Scottish Premiership
Prima echipă care începe negocierile pentru Ianis Hagi! Unde este dorit din această iarnă
ACUM 15 MINUTE
https://i.eurosport.com/2014/11/08/1348720.jpg
Manager în trecut la Swansea, Liverpool, sau Celtic, Brendan Rodgers a avut câteva meciuri de foc cu Chelsea de- a lungul timpului. Pe vremea când antrena pe Anfield, în penultima etapă a sezonului, când „cormoranii” se luptau cu Manchester City la titlu, Chelsea și Liverpool s-au întâlnit într-un meci care avea să le asigure indirect „cetățenilor” trofeul de campioni. Trupa antrenată chiar de Mourinho la acea vreme o învingea cu 2-0 pe Liverpool și spulbera șansele primului trofeu de Premier League din vitrina cormoranilor”.
Alte două întâlniri importante au avut loc sezonul trecut: prima în Finala Cupei Angliei, unde „vulpile” și-au adjudecat primul trofeu de acest gen din istoria clublui, iar a doua în penultima etapă a campionatului, când Chelsea i-a luat în ultimul moment locul de Champions League lui Leicester. Rodgers a trebuit să mulțumească din nou cu Europa League.
Brendan Rodgers va încerca să își ia această revanșă morală sâmbătă de la ora 14:30 în meciul Leicester-Chelsea, live și exclusiv pe Eurosport 1.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3256086.jpg
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 13-a din Premier League
29/11/2021 LA 07:41
Serie A
Premieră în Serie A! Atacantul care i-a adus victoria lui Mourinho la Genoa a scris istorie
22/11/2021 LA 08:29