Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele de start: #Aston Villa: Martinez - Cash, Hause, Mings, Targett - Luiz, McGinn - Traore, Grealish, El-Ghazi - Watkins #Crystal Palace: Guaita - Ward, Kouyate, Dann, Van Aanholt - Schlupp, Milivojevic, McArthur, Eze - Zaha, Benteke

Premier League / Matchday 15
Villa Park / 26.12.2020
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 26/12/2020 la 18:57 GMT+2


Live comment icon
Aston Villa s-a distrat cu Crystal Palace, deși a evoluat jumătate de meci în inferioritate numerică. În urma victoriei din această seară, trupa lui Dean Smith a urcat pe locul 6 în Premier League. De cealaltă parte, Palace se află în cădere liberă și a ajuns pe poziția a 13-a.
76'
Live comment icon
Aston Villa
GOOOOL Aston Villa! Trupa lui Dean Smith face spectacol în meciul cu Crystal Palace, deși evoluează în inferioritate numerică. El-Ghazi a marcat un gol superb în vinclul porții, cu un șut de mare efect.
picture

El Ghazi, golul zilei în Premier League! Mijlocașul lui Aston Villa a înscris cu o execuție superbă

66'
Live comment icon
Aston Villa
GOOOOL Aston Villa! Kortney Hause dublează avantajul gazdelor, aflate în inferioritate numerică. Watkins a reluat în primă fază spre poarta lui Guaita, dar mingea a lovit bara și a ajuns norocos la Hause. Acesta a trimis tot cu capul, goalkeeper-ul lui Palace a reușit să repingă, însă balonul trecuse deja linia porții.
picture

Kortney Hause dublează avantajul lui Aston Villa, în duelul cu Crystal Palace

45'
Live comment icon
Aston Villa
Mings, păcălit de Zaha! Cei doi s-au contrat din nou, însă de această dată singurul vinovat a fost fundașul lui Villa, care l-a oprit neregulamentar pe atacantul oaspeților. Arbitrul i-a acordat al doilea galben și l-a trimis la vestiare.
39'
Live comment icon
S-au încins spiritele pe Villa Park. Tyrone Mings (Aston Villa) și Wilfried Zaha (Crystal Palace) s-au împins energic la centrul terenului, fiind la un pas de bătaie. Arbitrul a liniștit faza și le-a acordat câte un cartonaș galben.
picture

Scene rare în Premier League! Mings și Zaha, la un pas de bătaie

5'
Live comment icon
Aston Villa
GOOOOL Aston Villa! Bertrand Traore a deschis scorul în duelul cu Palace, după ce a reluat în plasă o minge respinsă inițial de portarul Guaita.
picture

Aston Villa a deschis scorul în meciul cu Crystal Palace, prin Bertrand Traore