Promo
Ad
În direct
Actualizări în direct

Ultimul meci al acestei prime etape din noul sezon va debuta la ora 22:15, pe stadionul Amex, unde Brighton și Chelsea se confruntă în prima etapă din noul sezon de Premier League. Până în acest moment, Brighton n-a câștigat în niciun meci oficial în fața celor de la Chelsea.

Irina Aldea
De
Irina Aldea
Actualizat 14/09/2020 la 20:30 GMT
23:30
Live comment icon
GOOOOL Chelsea! James o readuce pe Chelsea în avantaj! 2-1 pentru trupa lui Lampard
23:29
Live comment icon
GOOOOL Brighton! Trossard înscrie cu un trasor de excepție! 1-1
22:38
Live comment icon
Jorginho înscrie din penalty! 1-0 pentru Chelsea.
21:37
21:31
Fără doar și poate, Chelsea s-a întărit serios în această perioadă, iar acum trebuie să lupte cu Manchester City și Liverpool pentru trofeu. Defensiva a fost principala problemă în sezonul precedent. A primit cele mai multe goluri din echipele clasate în TOP 10, dar odată cu noile achiziții, această problemă a fost rezolvată.
21:30
Achiziționarea lui Kai Havertz, de la Bayer Levekusen, a costat 80 de milioane de euro. Nici Timo Werner n-a fost prea ieftin, dar el pare perfect pentru ceea ce vrea Lampard să construiască pe Stamford Bridge. În sezonul precedent, Werner a avut 28 de reușite în Bundesliga. Pe lângă cei doi, au mai sosit Ben Chilwell, Hakim Ziyech, Malang Sarr și Thiago Silva. Alvaro Morata s-a întors la Atletico Madrid, Willian va juca la rivala Arsenal, în timp ce Pedro își vă continua cariera în Serie A, la AS Roma.
21:30
Misiunea lui Frank Lampard este cât de se poate de clară în acest sezon de Premier League: să câștige titlul. Roman Abramovich s-a confirmat imediat și a scos din buzunar peste 220 de milioane de euro pentru a întări lotul.
21:28
Echipa de start a gazdelor
21:36
Așa arată echipa de start a oaspeților
20:46
Vremea este numai bună pentru o partidă de fotbal cu multe goluri!