Promo
Ad
În direct
Actualizări în direct

Theodor Corbeanu (18 ani), jucătorul cu dublă cetățenie - română și canadiană - a fost inclus în premieră în lotul lui Wolves pentru un meci din Premier League. Tânărul atacant se află pe banca de rezerve la partida cu Burnley.

Cosmin Cioboata
De
Cosmin Cioboata
Actualizat 21/12/2020 la 19:35 GMT
La vârsta de 18 ani și 155 de zile, Fabio Silva a devenit cel mai tânăr marcator din istoria lui Wolves, în Premier League.
Live comment icon
FINAL. Burnley s-a impus la limită în fața lui Wolves, scor 2-1. Barnes și Wood au marcat pentru gazde, iar Fabio Silva a redus din diferență în minutul 89. În urma victoriei din această seară, Burnley a urcat pe locul 16, la un singur punct în spatele lui Arsenal.
89'
Live comment icon
Wolverhampton Wanderers
GOOOOOL Wolves! Fabio Silva înscrie din lovitură de la 11 metri! Este primul gol marcat de puștiul portughez în tricoul "lupilor".

Credit imagine: Getty Images

Burnley nu mai reușise să marcheze cel puțin două goluri pe teren propriu în Premier League din luna februarie.
51'
Live comment icon
Burnley
GOOOOL Burnley! Gazdele au ieșit mai montate de la vestiare și și-au dublat avantajul în minutul 51. Chris Wood a finalizat cu un șut violent din careul mic, după un ricoșeu norocos.

Credit imagine: Getty Images

35'
Live comment icon
Burnley
GOOOOL Burnley! Ashley Barnes deschide scorul cu o lovitură de cap. Taylor a centrat lung, la bara a doua, și a păcălit defensiva lui Wolves. Barnes a reluat din numai câțiva metri de poartă, fără șanse pentru Rui Patricio care a plonjat în disperare.

Credit imagine: Twitter

Echipele de start:
  • Burnley: Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Brady, Westwood, Brownhill, McNeil - Wood, Barnes
  • Wolves: Patricio - Saiss, Coady, Kilman - Semedo, Otasowie, Neves, Ait Nouri - Moutinho, Podence - Neto