Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriza pregătită de Klopp în primul "11" al lui Liverpool! Fără Joe Gomez și Joel Matip în lot, managerul german se va baza în centrul apărării, lângă Van Dijk, pe Fabinho. Mijlocașul brazilian a mai fost folosit când a fost nevoie, de-a lungul carierei, pe postul de fundaș central. De asemenea, Thiago Alcantara, noul transfer al lui Liverpool, se află pe bancă. Echipele de start: #Chelsea: Kepa - James, Christensen, Zouma, Alonso - Kovacic, Jorginho, Kante - Havertz, Werner, Mount #Rezerve: Abraham, Azpilicueta, Barkley, Caballero, Giroud, Hudson-Odoi, Tomori #Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Fabinho, Van Dijk, Robertson - Keita, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane #Rezerve: Thiago Alcantara, Jones, Milner, Minamino, Origi, Adrian, Tsimikas

Premier League / Matchday 2
Stamford Bridge / 20.09.2020
Finalizat
0
2
    În direct
    Actualizări în direct
    Cosmin Cioboata

    Actualizat 20/09/2020 la 20:22 GMT+3


    Live comment icon
    Fluier final! Liverpool a câștigat derby-ul cu Chelsea de pe Stamford Bridge. Sadio Mane a reușit "dubla" pentru campioana en-titre din Premier League.
    Meciul a fost marcat de eliminarea lui Christensen din prima repriză și de greșeala uriașă comisă de Kepa la golul al doilea înscris de "cormorani".
    90+2
    Mane, aproape de hattrick. Șutul său a fost deviat de Tomori pe lângă poarta lui Kepa.
    84'
    Chelsea, din nou periculoasă în inferioritate numerică. Abraham a șutat către poarta lui Alisson, dar brazilianul a fost atent și a respins.
    75'
    Salveză Alisson! Portarul lui Liverpool a ghicit colțul și a apărat execuția lui Jorginho.
    74'
    Penalty pentru Chelsea! Thiago Alcantara îl faultează pe Werner în careu, la debutul său în tricoul lui Liverpool.
    picture

    Thiago Alcantara comite penalty, după numai 28 de minute petrecute în tricoul lui Liverpool

    54'
    Live comment icon
    GOOOOOOL Mane! Senegalezul reușește "dubla" în numai 3 minute. Atacantul lui Liverpool a profitat de greșeala lui Kepa, care a pasat slab. Mane a interceptat și a reluat în plasă, fără emoții.
    picture

    Gafă impardonabilă a lui Kepa! Portarul lui Chelsea i-a făcut un "cadou" lui Mane

    50'
    Live comment icon
    GOOOOOOL Liverpool! Sadio Mane deschide scorul pe Stamford Bridge. Senegalezul a reluat cu capul excelent, după o centrare ideală a lui Firmino.
    46'
    Schimare la Liverpool. Intră Thiago Alcantara în locul lui Henderson. Spaniolul debutează la formația lui Klopp.
    46'
    A început repriza a doua pe Stamford Bridge.
    INFO: Van Dijk a pierdut toate cele 5 dueluri aeriene din prima repriză.
    Live comment icon
    Pauză pe Stamford Bridge. Scorul este 0-0 între Chelsea și Liverpool.
    45'
    Alexander-Arnold trimite din lovitură liberă peste poartă.
    44'
    Emoții pentru Chelsea! Christensen l-a faultat la marginea careului pe Mane, din postura de ultim apărător. Kepa a ieșit în încercarea de a degaja, însă fundașul lui Chelsea l-a faultat pe senegalez înainte ca portarul să ajungă la minge.
    Arbitrul i-a acordat doar cartonaș galben, în primă fază. În urma intervenției tehnologiei VAR, arbitrul l-a eliminat pe Christensen.
    picture

    Chelsea, în 10 oameni împotriva lui Liverpool! Christensen a fost eliminat, după intervenția VAR

    36'
    Henderson centrează, Robertson șutează! Căpitanul "cormoranilor" l-a găsit excelent în careu pe fundașul scoțian. Acesta a șutat din prima, mingea a lovit pământul și s-a dus peste transversală.
    34'
    Salah, din nou în prim-plan! Atacantul lui Liverpool a preluat în careu și a șutat pe lângă poarta lui Kepa, dintr-un unghi extrem de dificil.
    32'
    Timo Werner, la primul șut către poarta lui Alisson! Atacantul german a câștigat duelul cu Fabinho și a trimis pe lângă bară.
    24'
    Salah îi trimite cu călcâiul lui Alexander-Arnold, apoi fundașul lui Liverpool centrează puternic în fața porții lui Kepa. Christensen respinge din apropierea lui Firmino, căutat intens în acest debut de partidă.
    19'
    Replica lui Chelsea a venit instantaneu! Werner a pornit pe contraatac, însă n-a putut să treacă de "bariera" lui Van Dijk și a colegilor din apărare.
    19'
    Salah avansează excelent către careul lui Chelsea și trage puternic, însă șutul este blocat de apărarea londonezilor.
    13'
    Ocazie mare pentru Liverpool! Salah l-a driblat pe Kepa în marginea careului și a centrat în fața porții pentru Firmino. Șutul brazilianului l-a lovit pe Christensen și s-a dus pe lângă bară.