Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Înaintea meciului din această seară, care închide etapa a 14-a din Premier League, Chelsea se află pe locul 8, cu 22 de puncte. De cealaltă parte, West Ham ocupă poziția a 10-a, cu un punct mai puțin decât trupa lui Frank Lampard.

Premier League / Matchday 14
Stamford Bridge / 21.12.2020
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 21/12/2020 la 23:56 GMT+2


Live comment icon
FINAL. Chelsea se impune în derby-ul londonez cu West Ham, scor 3-0, și urcă pe locul 5 în Premier League, înaintea etapei de Boxing Day.
80'
Live comment icon
Chelsea
GOOOOOL Chelsea! Abraham închide meciul pe Stamford Bridge, cu o "dublă" rapidă! Tânărul atacant a fost din nou omul potrivit la locul potrivit. Fabianski a reușit să respingă în primă fază reluarea cu capul a lui Pulisic, dar n-a mai putut interveni la șutul lui Abraham.
78'
Live comment icon
Chelsea
GOOOOOL Chelsea! Tammy Abraham duce scorul la 2-0, după o primă execuție semi-ratată a lui Werner, care s-a transformat în pasă decisivă. Abraham a fost atent și a trimis mingea pe lângă Fabianski, din interiorul careului.
Mason Mount este jucătorul de la Chelsea cu cele mai multe assist-uri (3) în stagiunea actuală din Premier League.
10'
Live comment icon
Chelsea
GOOOOOOOL Chelsea! Thiago Silva deschide scorul pe Stamford Bridge, cu o lovitură de cap excelentă. Tânărul Mount a centrat din corner, iar veteranul brazilian a reluat în plasă, complet scăpat din marcaj de fundașii lui West Ham.
De notat că este primul gol încasat de "ciocănari" din fază fixă, în acest sezon.
Este al doilea gol marcat de Thiago Silva pentru Chelsea.Astfel, brazilianul a reușit mai multe goluri pentru londonezi (2),în 14 apariții, decât a înscris în ultimele 3 sezoane alături de PSG (1).
10'
Live comment icon
Chelsea
Chilwell s-a accidentat la gleznă și nu mai poate continua meciul. Frank Lampard l-a trimis în teren, în locul său, pe Emerson.
7'
Live comment icon
West Ham United
Declan Rice a reușit să înscrie în minutul 7, după ce l-a driblat pe Edouard Mendy. Golul nu a fost însă validat din cauza unei poziții de offside în care se afla mijlocașul lui West Ham.
Echipele de start:
  • Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Zouma, Silva, Chilwell - Jorginho, Kante, Mount - Werner, Abraham, Pulisic
  • West Ham: Fabianski - Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Rice, Soucek - Bowen, Noble, Fornals - Haller