Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele de start: #Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson - Jones, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane #Rezerve: Kelleher, Milner, Minamino, Origi, Oxlade-Chamberlain, Phillips, Shaqiri, N. Williams, R. Williams #Manager: Jurgen Klopp #West Brom: Johnstone - Furlong, Ajayi, O'Shea, Gibbs - Sawyers - Phillips, Robinson, Gallagher, Dianganga - Grant #Rezerve: Austin, Button, Edwards, Grosicki, Harper, Ivanovic, Krovinovic, Peltier, Pereira #Manager: Sam Allardyce

Premier League / Matchday 15
Anfield / 27.12.2020
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 27/12/2020 la 20:58 GMT+2


Statisticile meciului dintre Liverpool și West Brom:
  • Șuturi: 17-5
  • Șuturi pe poartă: 2-3
  • Pase: 772-213
  • Acuratețea paselor: 88%-57%
  • Atingeri în careul advers: 42-9
  • Posesie: 78%-22%
În meciul de pe Anfield, Liverpool a expediat numai 2 șuturi pe poartă, în timp ce West Brom a tras 3. Din februarie 2018, de la un meci cu Tottenham, nu se mai întâmplase ca trupa lui Jurgen Klopp să aibă mai puține șuturi pe poartă decât adversara într-o partidă de campionat, pe teren propriu.
A fost primul meci disputat de Liverpool pe teren propriu, în sezonul actual din Premier League, în care nu reușește să câștige. În același timp, punctul din această seară a fost primul obținut de Sam Allardyce de când a fost numit pe banca lui West Brom.
Live comment icon
FLUIER FINAL! Liverpool, pas greșit în Premier League! West Brom a smuls un punct în fața campioanei Angliei, pe finalul meciului de pe Anfield.
82'
Live comment icon
West Bromwich Albion
GOOOOOOL West Brom! Oaspeții au dat lovitura pe Anfield! Ajayi a restabilit egalitatea cu o reluare cu capul din careul lui Liverpool, după o centrare cu mult efect expediată de Pereira.
picture

West Brom a restabilit egalitatea pe Anfield, în duelul cu Liverpool

46'
A început repriza a doua!
Live comment icon
Pauză pe Anfield! Liverpool o conduce cu 1-0 pe West Brom, după primele 45 de minute.
INFO: Sadio Mane a înscris în această seară golul său cu numărul 69 în Premier League pentru Liverpool, egalându-l pe Luis Suarez, fostul jucător al "cormoranilor" din perioada 2011-2014.
INFO: Fabinho a ajuns la 100 de meciuri jucate pentru Liverpool.
12'
Live comment icon
Liverpool
GOOOOOOL Liverpool! Sadio Mane deschide scorul pe Anfield, cu un șut din cădere, din interiorul careului. Este golul cu numărul 6 marcat de senegalez în sezonul actual din Premier League.
picture

Mane a deschis scorul pe Anfield, în meciul Liverpool - West Brom

1'
Live comment icon
A început meciul de pe Anfield! "You'll never walk alone" a răsunat superb în tribunele legendarului stadion, din glasurile a 2.000 de fani "cormorani".
picture

"You'll never walk alone" a răsunat superb în tribunele Anfield, din glasurile a 2.000 de fani