Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp l-a introdus în primul "11", în locul lui Virgil van Dijk, pe tânărul Nathaniel Phillips (23), aflat la debutul său în Premier League. Phillips a mai bifat un singur meci la prima echipă a lui Liverpool, în Cupa Angliei. Klopp a ales să mizeze pe serviciile lui Phillips, forțat de accidentările fundașilor centrali Van Dijk și Joel Matip, precum și de cea a mijlocașului defensiv Fabinho, care poate evolua și în centrul apărării. Echipele de start: Liverpool: Alisson - Arnold, Gomez, Nathaniel Phillips, Robertson - Jones, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane West Ham: Fabianski - Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Masuaku - Bowen, Soucek, Rice, Fornals - Haller

Premier League / Matchday 7
Anfield / 31.10.2020
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 31/10/2020 la 21:30 GMT+2


Live comment icon
Liverpool s-a impus la limită în fața lui West Ham, după ce a fost condusă cu 1-0. Fornals a deschis scorul pe Anfield, apoi Salah a restabilit egalitatea din penalty. Diogo Jota a adus victoria campioanei Angliei pe final, după o pasă genială a lui Shaqiri.
85'
Live comment icon
GOL Liverpool! Diogo Jota trimite din nou mingea în plasă, însă de această data golul este validat. Portughezul a fost găsit excelent de Shaqiri, cu o pasă filtrantă, și a finalizat cu un șut la colțul scurt, pe lângă portar.
77'
Live comment icon
Diogo Jota reușește să înscrie după o minge respinsă defectuos de portarul lui West Ham, însă tehnologia VAR anulează golul pentru un fault comis de Mane. Atacantul senegalez a fost cel care a șutat în primă fază, apoi l-a contrat pe goalkeeper-ul oaspeților.
41'
Live comment icon
GOL Liverpool! Mohamed Salah restabilește egalitatea din penalty, cu un șut expediat pe centrul porții. Tot egipteanul a obținut lovitura de la 11 metri, după un fault comis de Masuaku.
10'
Live comment icon
GOL West Ham! Joe Gomez respinge direct la adversar, iar Fornals îl învinge pe Alisson cu un șut la colțul scurt, lângă bară.