Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele de start: #Manchester City: Ederson - Cancelo, Stones, Dias, Ake - Gundogan, Rodri - B. Silva, De Bruyne, Sterling - Torres #Rezerve: Aguero, Foden, Laporte, Mahrez, Mendy, Palmer, Fernandinho, Steffen, Zinchenko #Antrenor: Pep Guardiola #Newcastle: Darlow - Yedlin, Schar, F. Fernandez, Clark, Ritchie - Murphy, Hayden, M. Longstaff, Almiron - Joelington #Rezerve: Anderson, Carroll, Gayle, Gillepsie, Krafth, Lewis, S. Longstaff, Manquillo, Wilson #Antrenor: Steve Bruce

Premier League / Matchday 15
Stadionul Etihad / 26.12.2020
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 26/12/2020 la 23:51 GMT+2


Live comment icon
Manchester City s-a impus fără probleme în duelul cu Newcastle, scor 2-0, și a urcat pe locul 5 în Premier League. De cealaltă parte, trupa lui Steve Bruce a ajuns la 3 meciuri fără victorie în campionat și a rămas pe poziția a 14-a.
55'
Live comment icon
Manchester City
GOOOOL Manchester City! Ferran Torres este omul potrivit la locul potrivit, în careul lui Newcastle! Fernandez, fundașul oaspeților, a respins defectuos centrarea lui Cancelo, iar mingea a ricoșat cu noroc la Torres. Ibericul a reluat cu multă siguranță din interiorul careului, în stânga portarului.
picture

Ferran Torres dublează avantajul lui Manchester City în duelul cu Newcastle

15'
Live comment icon
Manchester City
GOOOOOOOL Manchester City! Gundogan a deschis scorul în meciul de pe Etihad. Germanul a fost servit în fața porții de Raheem Sterling, care a rămas calm în careu și i-a fentat pe fundașii lui Newcastle.
picture

Gundogan a deschis scorul în meciul Manchester City - Newcastle