Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele de start: #Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Laporte, Cancelo - Silva, Rodri, De Bruyne - Mahrez, Gabriel Jesus, Sterling #Wolves: Patricio - Dendoncker, Coady, Saiss - Hoever, Neves, Moutinho, Jonny - Semedo, Neto - Traore

Premier League / Matchday 29
Stadionul Etihad / 02.03.2021
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 02/03/2021 la 23:54 GMT+2


FLUIER FINAL! Manchester City s-a impus în fața lui Wolves, scor 4-1, și a ajuns la 21 de victorii consecutive în toate competițiile. După 27 de meciuri disputate, trupa lui Pep Guardiola a acumulat 65 de puncte și continuă marșul către titlul din Premier League. "Cetățenii" au un avans de 15 puncte față de United, care încă n-a jucat în această etapă.
picture

Credit imagine: Getty Images

90+4
GOOOOOOL Manchester City! Gabriel Jesus reușește "dubla", după o fază analizată îndelung de tehnologia VAR.
picture

Credit imagine: Getty Images

90'
GOOOOOOL Manchester City! Mahrez profită de o deorganizare în defensiva lui Wolves și îl învinge pe Rui Patricio cu un șut lângă bară.
picture

Credit imagine: Getty Images

80'
GOOOOOOOOL Manchester City! Gabriel Jesus a readus în avantaj formația lui Guardiola, cu un șut din întoarcere din interiorul careului.
picture

Premier League. Manchester City - Wolves. Gabriel Jesus a readus în avantaj trupa lui Guardiola

61'
GOOOOOOL Wolves! "Lupii" au restabilit egalitatea pe Etihad! Moutinho a centrat ideal în careu, iar Coady a reluat cu capul la colțul lung, fără speranțe pentru Ederson.
picture

Premier League. Manchester City - Wolves. Coady a restabilit egalitatea, cu o lovitură de cap

15'
GOOOOOOOL Manchester City! Dendoncker și-a trimis mingea în proprie poartă, în încercarea disperată de a bloca o centrare expediată de pe partea dreaptă.
1'
A început meciul de pe Etihad!