Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, doar egal cu nou-promovata Fulham! "Cormoranii" ratează șansa de a urca pe locul 1

Irina Aldea

Publicat 13/12/2020 la 20:23 GMT+2

Liverpool a obținut doar un egal în deplasarea din etapa a 12-a din Premier League cu nou-promovata Fulham.

Fulham - Liverpool

Credit imagine: Getty Images

În mod neașteptat, trupa lui Scott Parker a deschis scorul pe Craven Cottage dintr-o reușită a lui Bobby de Cordova-Reid, dintr-o pasă a lui Lookman. Jurgen Klopp s-a pierdut cu firea după ce a văzut lipsa sincronizării din defensivă. De altfel, nou-promovata din Premier League a dictat ritmul jocului în prima parte a meciului din etapa a 12-a. În urma golului marcat de Bobby Decordova-Reid în poarta lui Alisson, mijlocașul Jamaican a devenit primul jucător al lui Fulham care reușește să marcheze în trei partide consecutive în Premier League pe Craven Cottage de la Dimitar Berbatov, în aprilie 2013.
În debutul reprizei secunde, gazdele au fost foarte aproape să se desprindă la 2-0. Jurgen Klopp a fost primul care a mutat pe teren. Germanul l-a scos la pauză pe Matip din teren și l-a introdus pe Minamino. Mai târziu, în minutul 68 l-a scos pe Alexander-Arnold și l-a introdus pe Williams. Parker a făcut prima mutare în minutul 74. L-a introdus pe Kamara în teren, în locul lui Loftus-Cheek. Francezul a comis o eroare gravă patru minute mai târziu de la intrarea pe teren, iar centralul Marriner a dictat penalty pentru cormorani. Salah a transformat în minutul 79, aducând egalarea.
Pentru campioana en-titre urmează meciul de foc de pe teren propriu din etapa intermediară cu Tottenham, iar apoi un meci în deplsare cu Crystal Palace. De partea cealaltă, băieții lui Scott Parker vor primi vizita lui Brighton, iar mai apoi vor face deplasarea la Newcastle.

Fulham – Liverpool 1-1 | Echipele de start

  • Fulham (3-4-1-2): Areola, Aina, Andersen, Adarabioyo, Cordova-Reid, Anguissa, Lemina, Robinson, Loftus-Cheek, Lookman, Cavaleiro. Rezerve: Kebano, Cairney, Rodak, Ream, Reed, Bryan, Kamara
  • Liverpool (4-3-3): Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jones, Salah, Firmino, Mane. Rezerve: Oxlade-Chamberlain, Minamino, Origi, Phillips, Kelleher, Cain, Williams
  • Arbitru: Marriner
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo