Liverpool, fără îndoială, a venit la acest meci căutând răzbunare. Până la urmă, Aston Villa a fost cea care a oferit o adevărată ”corecție” cormoranilor în tur, câștigând cu 7-2, o victorie istorică.
Numai că Liverpool venea în același timp și cu un palmares sumbru pe Anfield - șase înfrângeri consecutive. Iar realitatea este că Aston Villa a fost constant periculoasă iar în minutul 43, chiar înainte de pauză, Ollie Watkins a profitat de o nouă greșeală în lanț a defensivei lui Liverpool și a deschis scorul.
La scurt timp după, Liverpool credea că a egalat dar VAR a fost din nou protagonistul meciului. Un offside milimetric a dus la anularea golului reușit de Roberto Firmino, brazilianul gesticulând nervos chiar și înainte să afle că reușita sa a fost anulată.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 11 ORE

Liverpool - Aston Villa 2-1. Blestemul de pe Anfield, în sfârșit oprit

După pauză însă Liverpool și-a îmbunătățit considerabil jocul iar - cine altcineva - Mohamed Salah a fost cel care a adus egalarea în minutul 57 după ce Martinez a respins în față.
Villa a avut ulterior o perioadă bună de joc, dar este meritul lui Liverpool că nu a cedat. Mai exact, meritul mult criticatului Trent Alexander-Arnold, cel care a trimis o adevărată ”rachetă” către poarta lui Villa în ultimele minute și a adus astfel prima victorie pe Anfield în 2021 pentru cormorani.
Momentan, Liverpool pare să fi oprit ”blestemul” de pe Anfield, iar cormoranii au urcat temporar pe locul patru. Însă Chelsea, West Ham și Tottenham nu au jucat încă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11