Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool - Manchester United | Anunțul lui Mo Salah înainte de disputa cât un întreg sezon

Cristian Mihală

Publicat 16/01/2021 la 17:22 GMT+2

Mo Salah a prefațat marele meci dintre Liverpool și Manchester United, care va avea loc duminică, de la ora 18:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

David de Gea (Manchester United), Mohamed Salah (Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

După o perioadă în care Liverpool a dominat fotbalul britanic și chiar cel mondial, dacă avem în vedere că formația lui Klopp a câștigat în 2019 Champions League, acum marea rivală, Manchester United, e pe primul loc în cel mai puternic campionat din lume.
Salah a admis că această situație i se pare inedită, în contextul în care în ultimii ani Liverpool a fost mai mereu peste trupa de pe Old Trafford, iar acest aspect va face disputa de pe Anfield și mai interesantă.
"Ne așteaptă un meci mare, va fi o dispută specială nu doar prin prisma tradiției, dar și pentru că ei sunt primii acum, iar noi pe doi. Dacă se vor impune, se duc la 6 puncte, dar dacă noi vom reuși să câștigăm, vom fi la egalitate de puncte. Și din acest punct de vedere, e un meci special", a comentat Salah.

Jucătorii lui Liverpool, concentrare maximă la antrenamente, înainte de duelul cu United

Liverpool vine după două egaluri și o înfrângere în Premier League, iar Klopp nu doar că a găsit discursul potrivit pentru a-i remonta pe fotbaliști. Salah&Co s-au responsabilizat singuri, conștienți cât de importantă e partida cu United în economia întregului sezon.
"Am simțit la antrenamentele din această săptămână că fotbaliștii noștri sunt mai concentrați, ne-am motivat unul pe altul, am tras tare. E nevoie să revenim la o serie câștigătoare și să o menținem, astfel încât să câștigăm din nou Premier League", a mai spus egipteanul.
Salah a mai menționat că e în continuare fericit la Liverpool și că vrea să câștige cât mai multe trofee cu clubul. Egipteanul a avut o perioadă ceva mai grea, după ce "cormoranii" s-au despărțit de Dejan Lovren, cel mai bun prieten al său din lot, dar acum, Mo a legat relații foarte apropiate cu Tsimikas și Shaqiri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo