Liverpool are neapărată nevoie de măcar un fundaș central după accidentările grave ale unor piese de bază din apărare precum Virgil van Dijk sau Joe Gomez.
Jurgen Klopp va fi fără cei doi pentru întreg sezonul. Germanul a apelat la soluții de avarie precum Joel Matip, Fabinho, Nat Phillips sau Rhys Williams în centrul apărării. Însă va dori cu siguranță să-și întărească defensiva în ianuarie.

Liverpool caută întăriri la RB Leipzig

Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Astfel, cei de la Bild scriu că Jurgen Klopp și-a îndreptat atenția către Germania natală pentru a-și rezolva problema.
Upamecano, în vârstă de 22 de ani, este unul dintre cei mai căutați și talentați jucători din Europa după ce sezonul trecut a impresionat un continent întreg prin evoluțiile sale. Manchester United și Arsenal ar fi și ele interesate de tânărul francez însă el a decis să mai rămână la RB Leipzig în vară, prelungindu-și contractul până în 2023 contractul.
Interesate de Upamecano ar fi și Real Madrid sau Bayern Munchen însă situația disperată de la Liverpool i-ar putea determina pe cormoranii să facă eforturi considerabile pentru a-l aduce pe francez chiar în iarnă.
Mai mult, Bild scrie că Liverpool, conștientă că e nevoie chiar de doi fundași noi, a pus ochii și pe partenerul lui Upamecano din centrul apărării lui Lepizig, Konate. Francezul de 21 de ani mai are contract cu Leipzig până la sfârșitul sezonului 2022/2023. Valoarea combinată a celor doi ajunge la aproape 100 de milioane de euro, conform Transfermarkt.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Spania și Germania, mari favorite în Grupa E! Cine ia primul loc?
18/11/2022 LA 14:54