Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool vrea să dea lovitura! Doi dintre cei mai căutați fundași pot ajunge pe Anfield în iarnă

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/12/2020 la 13:24 GMT+2

Presa din Germania scrie că Liverpool va încerca un dublu-transfer în această iarnă: cormoranii vor să-i aducă pe Anfield pe Dayot Upamecano și Ibrahima Konate.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool are neapărată nevoie de măcar un fundaș central după accidentările grave ale unor piese de bază din apărare precum Virgil van Dijk sau Joe Gomez.
Jurgen Klopp va fi fără cei doi pentru întreg sezonul. Germanul a apelat la soluții de avarie precum Joel Matip, Fabinho, Nat Phillips sau Rhys Williams în centrul apărării. Însă va dori cu siguranță să-și întărească defensiva în ianuarie.

Liverpool caută întăriri la RB Leipzig

Astfel, cei de la Bild scriu că Jurgen Klopp și-a îndreptat atenția către Germania natală pentru a-și rezolva problema.
Upamecano, în vârstă de 22 de ani, este unul dintre cei mai căutați și talentați jucători din Europa după ce sezonul trecut a impresionat un continent întreg prin evoluțiile sale. Manchester United și Arsenal ar fi și ele interesate de tânărul francez însă el a decis să mai rămână la RB Leipzig în vară, prelungindu-și contractul până în 2023 contractul.
Interesate de Upamecano ar fi și Real Madrid sau Bayern Munchen însă situația disperată de la Liverpool i-ar putea determina pe cormoranii să facă eforturi considerabile pentru a-l aduce pe francez chiar în iarnă.
Mai mult, Bild scrie că Liverpool, conștientă că e nevoie chiar de doi fundași noi, a pus ochii și pe partenerul lui Upamecano din centrul apărării lui Lepizig, Konate. Francezul de 21 de ani mai are contract cu Leipzig până la sfârșitul sezonului 2022/2023. Valoarea combinată a celor doi ajunge la aproape 100 de milioane de euro, conform Transfermarkt.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo