Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
Într-o rundă în care Manchester United a pierdut fărp drept de apel pe teren propriu derby-ul cu Manchester City, iar Liverpool s-a prăbușit la Londra pe terenul lui West Ham, Lucian Sănmărtean a ales un portar. Nick Pope a fost unul dintre eroii lui Burnley la egal cu aromă de victorie de pe terenul campioanei Europei, Chelsea. A fost 1-1, iar Pope a reușit un meci fantastic cu parada superbe în fața lui Havertz, Jorginho sau Hudson Odoi.

Chelsea - Burnley 1-1. Rezumatul partidei

Premier League
Watford-Chelsea 1-2 | Echipa lui Thomas Tuchel rămâne pe primul loc în Premier League
ACUM 5 ORE

Nick Pope, ignorat de selecționerul Angliei

Gareth Southgate i-a convocat de Sam Jonhstone, Aaron Ramsdale și Jordan Pickford pentru partidele din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Pope a răspuns pe Stamford Bridge prin 11 mingi apărate în fața liderului din Premier League. Portarul de la Burnley a trecut peste o accidentare și acum este unul dintre cei mai siguri din Anglia. Pope a fost unul dintre cei mai buni jucători în ultimii ani ai echipei și un element esențial pentru menținerea echipei în prima ligă.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Everton - Liverpool, meci de totul sau nimic pentru Rafa Benitez. Situaţia incredibilă în care este
IERI LA 11:55
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
IERI LA 10:30