Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 11-a din Premier League

Ion Alexandru

Actualizat 09/11/2021 la 08:26 GMT+2

Expertul Eurosport, Lucian Sănmărtean, l-a ales pe Nick Pope, ca fiind cel mai bun jucător al etapei a 11-a din Premier League.

Burnley keeper Nick Pope is relishing the chance to make an impression in the Premier League.

Credit imagine: PA Sport

Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
Într-o rundă în care Manchester United a pierdut fărp drept de apel pe teren propriu derby-ul cu Manchester City, iar Liverpool s-a prăbușit la Londra pe terenul lui West Ham, Lucian Sănmărtean a ales un portar. Nick Pope a fost unul dintre eroii lui Burnley la egal cu aromă de victorie de pe terenul campioanei Europei, Chelsea. A fost 1-1, iar Pope a reușit un meci fantastic cu parada superbe în fața lui Havertz, Jorginho sau Hudson Odoi.
picture

Chelsea - Burnley 1-1. Rezumatul partidei

Nick Pope, ignorat de selecționerul Angliei

Gareth Southgate i-a convocat de Sam Jonhstone, Aaron Ramsdale și Jordan Pickford pentru partidele din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Pope a răspuns pe Stamford Bridge prin 11 mingi apărate în fața liderului din Premier League. Portarul de la Burnley a trecut peste o accidentare și acum este unul dintre cei mai siguri din Anglia. Pope a fost unul dintre cei mai buni jucători în ultimii ani ai echipei și un element esențial pentru menținerea echipei în prima ligă.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo