Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
Într-o rundă în care Manchester United a pierdut fărp drept de apel pe teren propriu derby-ul cu Manchester City, iar Liverpool s-a prăbușit la Londra pe terenul lui West Ham, Lucian Sănmărtean a ales un portar. Nick Pope a fost unul dintre eroii lui Burnley la egal cu aromă de victorie de pe terenul campioanei Europei, Chelsea. A fost 1-1, iar Pope a reușit un meci fantastic cu parada superbe în fața lui Havertz, Jorginho sau Hudson Odoi.

Chelsea - Burnley 1-1. Rezumatul partidei

Cupa Mondială FIFA
Raheem Sterling se întoarce în Qatar, la timp pentru duelul cu Franța, din sferturile Cupei Mondiale
IERI LA 10:06

Nick Pope, ignorat de selecționerul Angliei

Gareth Southgate i-a convocat de Sam Jonhstone, Aaron Ramsdale și Jordan Pickford pentru partidele din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Pope a răspuns pe Stamford Bridge prin 11 mingi apărate în fața liderului din Premier League. Portarul de la Burnley a trecut peste o accidentare și acum este unul dintre cei mai siguri din Anglia. Pope a fost unul dintre cei mai buni jucători în ultimii ani ai echipei și un element esențial pentru menținerea echipei în prima ligă.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
John Terry, dezvăluiri incredibile despre Mourinho! Ce îi cerea să facă în timpul meciului
07/12/2022 LA 17:33
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
28/11/2022 LA 16:36