Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În această etapă, Lucian Sănmărtean a ales un decar pur sânge! James Maddison a așteptat 111 meciuri în Premier League pentru 90 de minute cu gol și pase de gol. Mijlocașul de creație de la Leicester a fost extraordinar la revenirea lui Ranieri pe King Power Stadium. Maddison a dat un gol și i-a oferit la Vardy două pase perfecte. Leicester a învins cu 4-2 și a urcat pe locul 10. Deși pare o scădere față de sezoanele precedente, echipa lui Brendon Rodgers este la doar 5 puncte de zona Champions League. Este obiectivul ratat de Leicester, care poate fi atins acum.

Leicester - Watford 4-2. Trupa lui Rodgers, victorie pe teren propriu într-un thriller cu 6 goluri

Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15

Revenirea lui James Maddison

Maddidson a fost în 2020 la luptă cu Grealish pentru un transfer milioanr la Manchester. United și City au fost pe urmele celor doi. În cele din urmă, Aston Villa a încasat 100 de milioane de la Guardiola pentru Grealish, iar Maddison a rămas la Leicester. Accidentările, dar și scăderea de formă l-au penalizat pe decarul englez. Maddison își revine sub comanda lui Brendan Rodgers și poate deveni omul decisiv în lupta pe care Leicester o duce pentru Top 4. Maddison are o medie de 7 goluri pe meci la Leicester. În acest sezon are doar 2, dar ascensiunea sa abia acum poate începe.
Citește și:
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Premier League
Imagini inedite! Cum arată o zi din viața unui fotbalist din Premier League
07/01/2022 LA 07:58
Premier League
Un nou meci amânat în Premier League: Leicester - Norwich, reprogramat din cauza COVID-19
30/12/2021 LA 20:41