Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 13-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 29/11/2021 la 09:41 GMT+2

Expertul Eurosport, Lucian Sănmărtean, l-a ales pe James Maddison, ca fiind cel mai bun jucător al etapei a 13-a din Premier League.

James Maddison of Leicester City celebrates with Jamie Vardy

Credit imagine: Getty Images

Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În această etapă, Lucian Sănmărtean a ales un decar pur sânge! James Maddison a așteptat 111 meciuri în Premier League pentru 90 de minute cu gol și pase de gol. Mijlocașul de creație de la Leicester a fost extraordinar la revenirea lui Ranieri pe King Power Stadium. Maddison a dat un gol și i-a oferit la Vardy două pase perfecte. Leicester a învins cu 4-2 și a urcat pe locul 10. Deși pare o scădere față de sezoanele precedente, echipa lui Brendon Rodgers este la doar 5 puncte de zona Champions League. Este obiectivul ratat de Leicester, care poate fi atins acum.
picture

Leicester - Watford 4-2. Trupa lui Rodgers, victorie pe teren propriu într-un thriller cu 6 goluri

Revenirea lui James Maddison

Maddidson a fost în 2020 la luptă cu Grealish pentru un transfer milioanr la Manchester. United și City au fost pe urmele celor doi. În cele din urmă, Aston Villa a încasat 100 de milioane de la Guardiola pentru Grealish, iar Maddison a rămas la Leicester. Accidentările, dar și scăderea de formă l-au penalizat pe decarul englez. Maddison își revine sub comanda lui Brendan Rodgers și poate deveni omul decisiv în lupta pe care Leicester o duce pentru Top 4. Maddison are o medie de 7 goluri pe meci la Leicester. În acest sezon are doar 2, dar ascensiunea sa abia acum poate începe.
Citește și:
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo