Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
Sânmărtean este un mare admirator al fotbalului spectacol, iar Bruno Fernandes este unul dintre jucătorii care îmbină, în Premier League, spectacolul cu eficiența. 2020 este anul lui Bruno Fernandes pe Old Trafford. Fără transferul mijlocașului de creație portughez, Manchester United nu avea șanse la revenirea în grupele Champions League și acum era mult mai jos în clasament. Bruno Fernandez a fost din nou cel mai bun om al lui Solskajer în victoria cu Leeds United. A fost 6-2, dar rezultatul putea chiar și mai amplu în favoarea gazdelor. Bruno a terminat meciul cu "doar" două goluri și o pasă de gol.

Rezumatul partidei Manchester United - Leeds 6-2. Meci de colecţie pe Old Trafford

Premier League
Manchester United l-a convins cu un salariu dublu! Bruno Fernandes și-a prelungit contractul
01/04/2022 LA 06:58

Bruno Fernandes, cifre amețitoare în 2020

29 ianuarie 2020. Manchester United a câștigat lupta cu Tottenham pentru semnătura lui Bruno Fernandes și a anunțat transferul noului coordonator de joc de pe Old Trafford. Sporting Lisabona a încasat pe loc 55 de milioane de euro, dar suma poate ajunge la 80 de milioane în funcție de performanțe. Efectul a fost extraordinar, iar acum suma de transfer pare mică în raport cu ce face portughezul pe teren. În ultimele 11 luni, Bruno Fernandes a jucat 27 de meciuri în Premier League. Mijlocașul de 26 de ani a fost implicat în 28 de goluri, cu 16 reușite și 12 assisturi. Viziunea de joc și ușurința cu care îți pune amprenta pe jocul lui Manchester United au fost dublate eficient în acest an de capacitatea lui Bruno Fernandes de a se adapta la rigorile din Premier League. Parteneriatul dintre Bruno Fernandes, Rashford și Cavani a funcționat relativ bine în ultimele meciuri. În 2021, Solskjaer poate să treacă la nivelul următor dacă cei trei sunt la capacitate maximă?

Southampton - Manchester United 2-3 | Rezumatul meciului

Citește aici: Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 14-a din Premier League
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
27/09/2021 LA 07:11
Premier League
Bruno Fernandes a dezvăluit cât vrea să mai joace pentru Manchester United
31/01/2021 LA 08:26