Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sânmărtean a ales jucătorul etapei a 14-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 22/12/2020 la 09:56 GMT+2

Bruno Fernandes este într-o formă foarte bună. Portughezul a inspirat victoria cu 6-2 obținută de Manchester United, 6-2 pe teren propriu cu Leeds United.

Bruno Fernandes, Manchester United-Leeds

Credit imagine: Getty Images

Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
Sânmărtean este un mare admirator al fotbalului spectacol, iar Bruno Fernandes este unul dintre jucătorii care îmbină, în Premier League, spectacolul cu eficiența. 2020 este anul lui Bruno Fernandes pe Old Trafford. Fără transferul mijlocașului de creație portughez, Manchester United nu avea șanse la revenirea în grupele Champions League și acum era mult mai jos în clasament. Bruno Fernandez a fost din nou cel mai bun om al lui Solskajer în victoria cu Leeds United. A fost 6-2, dar rezultatul putea chiar și mai amplu în favoarea gazdelor. Bruno a terminat meciul cu "doar" două goluri și o pasă de gol.
picture

Rezumatul partidei Manchester United - Leeds 6-2. Meci de colecţie pe Old Trafford

Bruno Fernandes, cifre amețitoare în 2020

29 ianuarie 2020. Manchester United a câștigat lupta cu Tottenham pentru semnătura lui Bruno Fernandes și a anunțat transferul noului coordonator de joc de pe Old Trafford. Sporting Lisabona a încasat pe loc 55 de milioane de euro, dar suma poate ajunge la 80 de milioane în funcție de performanțe. Efectul a fost extraordinar, iar acum suma de transfer pare mică în raport cu ce face portughezul pe teren. În ultimele 11 luni, Bruno Fernandes a jucat 27 de meciuri în Premier League. Mijlocașul de 26 de ani a fost implicat în 28 de goluri, cu 16 reușite și 12 assisturi. Viziunea de joc și ușurința cu care îți pune amprenta pe jocul lui Manchester United au fost dublate eficient în acest an de capacitatea lui Bruno Fernandes de a se adapta la rigorile din Premier League. Parteneriatul dintre Bruno Fernandes, Rashford și Cavani a funcționat relativ bine în ultimele meciuri. În 2021, Solskjaer poate să treacă la nivelul următor dacă cei trei sunt la capacitate maximă?
picture

Southampton - Manchester United 2-3 | Rezumatul meciului

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
premier league
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo