Săptămână de săptămână, alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
Lui Lucian îi plac fotbaliștii creativi. Fii și tu ca Lucian! În această săptămână, însă, "Magicianul" a fost vrăjit de un portar. Jordan Pickford a fost zidul din fața unui Liverpool rănit. Portarul lui Everton a făcut cea mia bună partidă a sezonului în momentul în care fanii au cerut-o. Pe Anfield, Pickford a fost adevăratul număr 1 de care Ancelotti are nevoie și a închis poarta în fața trioului de vis al campionilor, Salah-Firmino-Mane.

Premier League. Liverpool - Everton 0-2. Rezumatul derby-ului de pe Anfield

Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06
Partida de pe Anfield a fost fără spectactori, dar prin evolușia sa atentă și sigură, Pickford le-a închis gura fanilor care l-au "agresat" în urma meciului tur. Pe Goodison Park, Pickford l-a accidentat grav pe Van Dijk, iar susținătorii lui Liverpool au provocat o adevprată furtună în social media. Titularul Angliei s-a temut pentru siguranța sa și și-a angajat un bodyguard de teama fanilor furioși.

Probleme uriașe pentru Liverpool! Van Dijk, OUT din derby-ul cu Everton, după o intrare criminală

Pickford, portarul contrastelor

Anglia are mai mulți portari buni, dar selecționerul Southgate are o preferat, Jordan Pickford. Indiferent de evoluții, Pope (Burnley), McCarthy (Southampton) sau Henderson (Manchester United) au primit puține șanse. Potarul lui Everton are momente în care demonstrează că alegerea lui Southgate este îndreptățită, dar și faze în care greșește copilărește. De asemenea, Pickford a fost în centrul atenției după acea intrare inconștientă la Van Dijk. Olandezul este păe bară din octombrie și nu se știe dacă va mai putea evolua în acest sezon.
Oscilațiile de formă ale lui Pickford l-au pus pe gânduri pe Ancelloti. Managerul italian l-a adus în acest sezon pe Robin Olsen, titularul naționalei Suediei, pentru a-i face concurență lui Pickford.
Citește și:
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Ancelotti a numit cei mai buni cinci jucători pe care i-a antrenat. Surpriza din lista italianului
15/11/2022 LA 16:30
La Liga
Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Asensio! Fotbalistul are amintiri neplăcute de pe Bernabeu
11/11/2022 LA 20:48