Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Kai Havertz, atacantul german al celor de la Chelsea. Fotbalistul adus de londonezi de la Leverkusen a reușit o dublă în partida câștigată cu 2-0 în fața lui Fulham.
Fotbal
TOP 10 fotbaliști cărora le expiră contractul. Mutări impresionante, gratis, pe piața transferurilor
08/05/2021 LA 10:44

Havertz, atacantul viitorului

Kai Havertz a fost mare parte a carierei mijlocaș ofensiv, dar în ultima perioadă în Bundesliga și mai ales acum la Chelsea s-a transformat în atacant. Puștiul de 21 de ani are 1.89 m și o tehnică neobișnuită pentru statura sa. Havertz s-a acomodat mai greu în Premier League, dar Chelsea îl vede ca un viitor lider pentru vestiarul de la Stamford Bridge. Odată cu venirea lui Thoams Tuchel, Havertz a devenit mai dezinvolt și a ajuns deja la 7 goluri în acest prim sezon la Chelsea. Un lucru este cert, Havertz mai are de lucrat la capitolul fizic, dar odată pus la punct și aici poate deveni o armă împortantă în arsenalul lui Tuchel pentru lupta la titlu în Premier League.

Premier League | Rezumatul meciului Chelsea - Fulham 2-0, din etapa a 34-a

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Champions League
Finala Champions League se joacă mai întâi în Premier League, sâmbătă, în direct la Eurosport
06/05/2021 LA 08:55
Champions League
Chelsea - Real Madrid 2-0 LIVE: Mason Mount a trimis echipa lui Tuchel în finală
05/05/2021 LA 11:07