Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Kai Havertz, atacantul german al celor de la Chelsea. Fotbalistul adus de londonezi de la Leverkusen a reușit o dublă în partida câștigată cu 2-0 în fața lui Fulham.
Cupa Mondială FIFA
Probleme la naționala Germaniei după eliminarea de la Mondial! Hansi Flick, acuzat de favoritism
IERI LA 16:16

Havertz, atacantul viitorului

Kai Havertz a fost mare parte a carierei mijlocaș ofensiv, dar în ultima perioadă în Bundesliga și mai ales acum la Chelsea s-a transformat în atacant. Puștiul de 21 de ani are 1.89 m și o tehnică neobișnuită pentru statura sa. Havertz s-a acomodat mai greu în Premier League, dar Chelsea îl vede ca un viitor lider pentru vestiarul de la Stamford Bridge. Odată cu venirea lui Thoams Tuchel, Havertz a devenit mai dezinvolt și a ajuns deja la 7 goluri în acest prim sezon la Chelsea. Un lucru este cert, Havertz mai are de lucrat la capitolul fizic, dar odată pus la punct și aici poate deveni o armă împortantă în arsenalul lui Tuchel pentru lupta la titlu în Premier League.

Premier League | Rezumatul meciului Chelsea - Fulham 2-0, din etapa a 34-a

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Reacția genială a presei din Spania după finalul de coșmar din grupa E: "Danke, Havertz!
01/12/2022 LA 21:45
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Spania și Germania, mari favorite în Grupa E! Cine ia primul loc?
18/11/2022 LA 14:54