Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Kai Havertz, atacantul german al celor de la Chelsea. Fotbalistul adus de londonezi de la Leverkusen a reușit o dublă în partida câștigată cu 2-0 în fața lui Fulham.
Premier League
Noi înțepături înaintea derby-ului cu Liverpool! "Nu va fi niciodată ca Klopp, Guardiola sau Tuchel"
ACUM 10 ORE

Havertz, atacantul viitorului

Kai Havertz a fost mare parte a carierei mijlocaș ofensiv, dar în ultima perioadă în Bundesliga și mai ales acum la Chelsea s-a transformat în atacant. Puștiul de 21 de ani are 1.89 m și o tehnică neobișnuită pentru statura sa. Havertz s-a acomodat mai greu în Premier League, dar Chelsea îl vede ca un viitor lider pentru vestiarul de la Stamford Bridge. Odată cu venirea lui Thoams Tuchel, Havertz a devenit mai dezinvolt și a ajuns deja la 7 goluri în acest prim sezon la Chelsea. Un lucru este cert, Havertz mai are de lucrat la capitolul fizic, dar odată pus la punct și aici poate deveni o armă împortantă în arsenalul lui Tuchel pentru lupta la titlu în Premier League.

Premier League | Rezumatul meciului Chelsea - Fulham 2-0, din etapa a 34-a

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
De 19 ani căuta Galatasaray "un Moruțan". Românul i-a dat gata pe turci: "Câți pot face asta?"
ACUM 20 ORE
Premier League
Abramovich și Tuchel se mișcă mai repede decât oricine! Super-transferul pe care îl fac în iarnă
ACUM 20 ORE