Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În etapa a 35-a din Premier League, "magicianul" Lucian Sănmărtean a mers pe mâna unui portar. Jordan Pickford a reușit să închidă poarta lui Everton împotriva campioanei Europei, Chelsea și formația lui Frank Lampard continuă să spere la salvarea de la retrogradare.

Rezumatul partidei Everton-Chelsea, câștigată la limită de "caramele"! Pickford, magistral în poartă

Premier League
Lucian Sânmărtean a ales jucătorul etapei a 25-a din Premier League
23/02/2021 LA 07:33
Pickford s-a remarcat prin mai multe parade împotriva lui Chelsea, dar una dintre ele va rămâne mult timp în inima fanilor lui Everton.

Pickford, parada sezonului! O intervenție care ar putea cântări enorm în salvarea lui Everton

Jordan Pickford, magistral în succesele lui Everton din 2022

Titularul Angliei, Pickford are o misiune foarte grea în acest sezon! Everton se chinuie să scape de retrgradare, iar Pickford este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Lampard. Victoriile născute foarte greu cu Newcastle, Manchester United și Chelsea au avut un numitor comun, în ceea ce privește omul meciului. Pickford a zburat din bară-n bară și a contribuit decisiv pentru aceste puncte vitale în vederea salvării. Defensiva lui Everton a făcut multe gafe în acest sezon, iar impresia generală este că fără paradele lui Pickford echipa de pe Goodison Park era deja cu gândul la Championship, alături de Norwich și Watford. Și vorbim despre o echipă care nu a retrogradat niciodată în era Premier League.
Citește și:
Pickford este unul dintre argumentele importante pentru care Everton va lupta până la final pentru a reuși să se salveze. Portarul englez a ajuns la maturitate și este favorit pentru a fi titularul naționalei lui Southgate la Mondialul din Qatar. O eventuală retrogradare a lui Everton ar înseamna și o mutare la lui Pickford la o altă echipă din Premier League și asta înseamnă o perioadă de adaptare, care ar putea să-l scoată din ritm.
Premier League
Harry Maguire a reacționat după ce Jordan Pickford l-a lovit în careu și nu a fost penalizat
08/11/2020 LA 08:46
Premier League
Jordan Pickford, încurajat de Ancelotti! Italianul va miza pe portarul englez contra lui Man United
06/11/2020 LA 19:05