Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luptă dură pentru semnătura lui Wijnaldum! Barcelona are un rival neașteptat, cu buzunare uriașe

Ion Alexandru

Publicat 05/06/2021 la 07:47 GMT+3

Wjinaldum a câștigat totul cu Liverpool și a decis că vrea o nouă aventură. Mijlocașul olandez a părăsit Anfield în lacrimi, dar este liber de contract și asta îi oferă mai multe opțiuni. Barcelona părea destinația naturală, dar PSG vrea să le dea o nouă lovitură catalanilor.

Georginio Wijnaldum

Credit imagine: Getty Images

Wijnaldum a devenit unul dintre cele mai interesante nume de pe piața transferurilor. Olandezul de 30 de ani s-a despărțit de Liverpool după 5 ani cu 4 trofee majore și acum vrea un contract uriaș. Wijnaldum are puterea de a negocia cu oricine, iar asta o sperie pe Barcelona. Echipa lui Messi are deja datorii uriașe, iar implicarea în această licitație a francezilor de PSG complică serios mutarea olandezului pe Camp Nou.
Cu cine ar trebui să semneze Gini Wijnaldum?
Specialistul italian în mercato, Fabrizio Romano scrie că PSG a făcut o ofertă "enormă", iar Wijnaldum va lua o decizie în acest weekend.

Wjinaldum, ovaționat la plecarea de pe Anfield

Plecarea lui Wjinaldum de pe Anfield a semănat cu un film de la Hollywood. Deși a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu Liverpool, olandezul de 30 de ani a fost ovaționat de fani la ultimul meci și aplaudat de colegi. Wijnaldum a fost om de bază la toate succesele obținute de "cormorani" în ultimii 5 ani, dar Klopp nu a reușit să-l convingă să accepte un nou contract.
picture

Son sau Wijnaldum? Două goluri magice marcate în etapa a 11-a din Premier League

Liverpool a identificat înlocuitorul perfect pentru Wijnaldum

Plecarea lui Wijnaldum lasă o gaură mare în lotul lui Klopp, iar neamțul trebuie să se miște repede pentru a rezolva un transfer.
Conform belgienilor de la nieuwsblad.be, prima opțiune a lui Liverpool în această direcție este Youri Tielemans (24 de ani), jucătorul celor de la Leicester. Belgianul a impresionat în acest sezon la echipa lui Brendan Rodgers, iar ratarea calificării în Champions League l-ar putea determina să-și dorească să facă un pas în față, la un club mai mare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo