După o perioadă grea, în care a fost măcinat de accidentări, James Maddison începe să arate ca jucătorul din sezoanele trecute, când impresiona prin execuțiile sale, dar și prin pasele "la milimetru".

Maddison, gol anulat pentru un offside milimetric

Ieri, Leicester a obținut o victorie mare în partida de la Londra, cu Spurs, iar Maddison a fost vioara întâi în multe momente. Englezul chiar a marcat un gol după o fază fantastică, însă VAR-ul a intervenit. Reușita a fost în cele din urmă anulată, după ce arbitrajul video a decis că a fost un offside milimetric la pasa lui Justin.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 5 ORE
"VAR, ieși din viața mea! Mi-ai luat un gol superb pentru că părul de pe mână era în offside", a glumit Maddison pe contul de Twitter, nu înainte de a vorbi pe scurt despre marea victorie obținută la Londra: "Un rezultat meritat, după o performanță fantastică a echipei".

Maddison, gol senzațional, după una din fazele sezonului. Reușita, anulată de VAR pentru un offside

Pentru al doilea an la rând, Leicester ajunge de Boxing Day pe locul secund în Premier League, o performanță impresionantă judecând după cât de mult investesc celelalte formații de top.
În etapa următoare, echipa lui Brendan Rodgers va avea o misiune foarte grea, urmând a o întâlni acasă pe Manchester United, formația care a stabilit în acest sezon un record de victorii pe teren "străin". Confruntarea Leicester - United se joacă sâmbătă, de la 14:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/17/2957400.jpg
Premier League
Încă un meci din Premier League, amânat: Burnley - Leicester
14/01/2022 LA 11:49
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15