Principalul subiect al întrebărilor jurnaliștilor nu a fost însă partida ce urmează, ci Super Liga Europeană.

Pep Guardiola, critici pentru Super Liga Europeană

"Cu câteva ore înainte ca declarația să fie lansată, am aceeaşi părere precum ceilalți colegi ai mei. Mi-au spus că se va lansa o declarație. Declarația este încă acolo, dar nimeni nu vorbește clar cu mai multe detalii despre ce se va întâmpla. Suntem încă în această poziție.
Premier League
Mohamed Salah și-a dat acordul pentru a ajunge la Barcelona din vara viitoare!
05/06/2022 LA 10:28
Nu este sport atunci când nu există nicio relație între efort și succes. Nu este sport dacă nu contează că pierzi. Am spus de multe ori că vreau cea mai bună competiție posibilă. Nu este corect dacă echipele luptă la vârf și nu se pot califica mai departe.", a explicat Guardiola.
Tot ce a zis Pep Guardiola despre Super Ligă poți citi aici.
Conferința de presă a fost scurtată de Manchester City, după criticile aduse de Guardiola noii competiții, la care echipa antrenată de el s-a alăturat ca și club fondator.
Deși Guardiola nu a părut deranjat deloc de întrebările jurnaliștilor despre acest subiect și a răspuns sincer și fără ocolișuri, probabil șefilor de pe Etihad nu le-a picat bine poziția spaniolului. Astfel, conferința de presă a fost terminată mai devreme decât trebuia, conform jurnalistului de la Dailyu Mirror, David McDonnell.
"Manchester City a scurtat conferința de presă, deși mulți jurnaliști încă aveau întrebări de pus, iar Guardiola nu avea nicio problemă să vorbească despre Super Ligă", a anunțat jurnalistul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39