"Diavolii" au avut parte de o mică sperietură cu câteva ore înaintea duelului de pe Old Trafford. Pompierii au intervenit de urgență la hotelul lui Manchester United din cauza unui pericol de incendiu raportat, dar presa britanică anunță că totul a reprezentat numai o alarmă falsă.
Pregătirile lui Manchester United, dinaintea meciului cu Everton (astăzi, ora 22:00), au fost ușor date peste cap în jurul prânzului. La numai câteva minute după ce jucătorii lui United au ajuns la hotelul lor obișnuit, Lowry Hotel, și-a făcut apariția și un echipaj de urgență.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 4 ORE

Alertă la hotelul lui Manchester United, înaintea meciului cu Everton! Pompierii au intervenit de urgență

Potrivit Mirror, pompierii au ajuns la hotelul din Manchester cu două camioane specializate, dotate cu stingătoare de incendiu și cu întregul echipament necesar pentru a opri eventualele flăcări.
Din fericire, a fost doar o alarmă falsă. După o verificare atentă, pompierii au revenit la mașini și au asigurat că totul este în regulă.
Presa britanică anunță că pericolul ar fi fost semnalat din bucătăria hotelului lui United.
Bruno Fernandes, Nemanja Matic, Harry Maguire, precum și managerul Ole Gunnar Solskjaer, au fost membrii din lotul "diavolilor" care au ajuns primii la hotel și au fost luați prin surprindere de intervenția echipei de urgență.

Premier League. Manchester United - Everton, în direct la Eurosport 1 (azi, ora 22:00)

Manchester United are un moral excelent înaintea duelului cu Everton. În etapa precedentă, trupa lui Solksjaer a reușit o victorie istorică în fața lui Southampton, scor 9-0. "Diavolii" au adunat 47 de puncte în 22 de etape, cu 3 mai puțin decât liderul Manchester City, care are și un meci mai puțin disputat.
Și Everton va merge pe Old Trafford după un succes în runda anterioară. Formația lui Carlo Ancelotti s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Leeds și se află pe poziția a 7-a în Premier League, cu 36 de puncte acumulate.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 10 ORE
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 14 ORE