Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United îi dublează salariul lui Bruno Fernades. Cât va încasa starul portughez

Cristian Mihală

Actualizat 07/12/2020 la 07:29 GMT+2

Manchester United vrea să-l recompenseze pe Bruno Fernades pentru evoluțiile magistrale din teren. Oficialii de pe Old Trafford plănuiesc să-i dubleze salariul mijlocașului portughez.

Bruno Fernandes este cel mai important jucător de la Manchester United în acest an 2020

Credit imagine: Getty Images

articol scris de Alex Ivan
Bruno Fernandes este cel mai important jucător din lotul lui Ole Gunnar Solskjaer. Acesta a tras echipa după el în multe rânduri și a fost decisiv și în ultima partidă a formației sale, victoria cu 3-1 de pe terenul lui West Ham. În total, portughezul are 22 de goluri și 14 pase decisive în 37 de meciuri pentru formația de pe Old Trafford.
Manchester United vrea să se asigure că nu își va pierde talismanul, așa că șefii de pe Old Trafford îi pregătesc lui Fernandes un contract de 200.000 de lire sterline pe săptămână, potrivit The Mirror.

Manchester United îi dublează salariul lui Fernandes

Doar 11 luni s-au scurs din actualul contract al portughezului cu United, semnat în luna ianuarie pentru patru ani și jumătate. Noua înțelegere ar prelungi șederea lui Fernandes pe Old Trafford cu înca 12 luni. Acesta câștigă momentan doar 100.000 de lire sterline pe săptămână, o sumă ce nu reflectă evoluțiile sale din teren.
Portarul De Gea, care a regresat în ultimele sezoane, are un salariu uriaș, de 350.000 de lire sterline pe săptămână, în timp ce Paul Pogba, care de asemenea a avut evoluții șterse, câștigă 300.000 de lire sterline pe săptămână. Mai mult, Fernandes are același salariu cu cel al goalkeeper-ului de rezervă, Dean Henderson, și al renegatului Jesse Lingard.

Bruno Fernandes, favoritul suporterilor

Fernades a fost crucial în parcursul lui Manchester United după pauza generată de pandemie. "Diavolii Roșii" au obținut calificarea în Champions League, iar portughezul a fost desemnat "jucătorul sezonului", deși a evoluat în doar jumătate dintre partide. De asemenea, acesta a câștigat premiul de "jucătorul lunii în Premier League" de două ori, în ianuarie şi februarie 2020. În acest sezon, Fernandes are șapte goluri și trei assist-uri în nouă partide de campionat. În Champions League, a reușit să puncteze de trei ori și să ofere o pasă decisivă.
Bruno Fernandes vrea să cucerească cât mai multe trofee importante, însă forma echipei lui Solskjaer nu îi dă prea multe speranțe. Manchester United nu s-a mai impus în campionat din 2013 și nu a mai câștigat vreun trofeu din 2017. În aceste condiții, șefii de pe Old Trafford vor să se asigure că portughezul este fericit pe Old Trafford și îi vor oferi un nou contract, de 200.000 de lire/săptămână.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo