Marcelo Bielsa este genul de antrenor care stoarce la maxim echipele și obține de fiecare dată rezultate cu fotbaliștii care sunt dispuși la efort. La Leeds, Bielsa a creat o echipă de băieți muncitori care aleargă mai mult decăt adversarii din Premier League. O mențiune specială pentru Stuart Dallas. La revenirea după 16 ani în Premier League, Leeds a surprins pe multă lume prin felul în care a abordat meciurile și a reușit victorii spectaculoase.
Dallas este omul sezonului la Leeds! Jucătorul din Irlanda de Nord și-a început sezonul de debut în Premier League ca fundaș lateral, dar inovatorul Bielsa a văzut potențialul său ofensiv și l-a avansat în teren. Rezultatul? Dallas a reușit o dublă în succesul extraordinar obținut în aprilie pe Etihad și a ajuns la 8 reușite în acest sezon.

Manchester City - Leeds United 1-2. Rezumatul unui meci uriaș pentru echipa lui Bielsa

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
17/01/2022 LA 06:35

Dallas, un exemplu la Leeds

Stuart Dallas a crescut enorm în ultimele 2 sezoane și deși are 30 de ani îl uimește pe Bielsa în fiecare zi.
"Din experința mea cu Stuart, el poate să facă orice pe terenul de fotbal. Îl consider fotbalistul care poate să rezolve orice fază, atât de defensivă, cât și în ofensivă. El muncește la antrenamente și la meciuri mai mult decât le cer eu și asta îl face un exemplu pentru toți ceilalți" a declarat Bielsa.
Stuart Dallas a venit la Leeds în 2015 de la Brentford, alături de care a jucat 2 ani în Liga a 3-a și unul în Championship. Fotbalistul din Irlanda de Nord a fost motorul lui Leeds în acest sezon și există voci care spun că echipele importante din Premier League sunt deja cu ochii pe el.
https://i.eurosport.com/2021/05/05/3126752.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Leeds - Arsenal 1-4 | Un fan care i-a abuzat rasist pe oaspeți a fost arestat
19/12/2021 LA 07:18
Fotbal
O singură formație care a jucat în Premier League a scăpat nebătută de Guardiola
15/12/2021 LA 08:57