Liverpool continuă seria teribilă din campionat, pe teren propriu. "Cormoranii" au ajuns la 5 eșecuri la rând pe Anfield și au coborât la 4 puncte sub zona locurilor de UEFA Champions League.
În derby-ul de aseară, în minutul 62, la scorul de 1-0 pentru Chelsea, Jurgen Klopp a luat o decizie în urma cărora mulți au ridicat din sprâncene. Managerul lui Liverpool a decis să-l înlocuiască pe Mohamed Salah, golgheterul "cormoranilor" din actualul sezon.
Deși starul egiptean părea că mai are energie să amenințe poarta lui Mendy, Klopp a avut altă părere. Astfel, în locul lui Salah și-a făcut apariția Alex Oxlade-Chamberlain.
Fotbal
Ansu Fati a semnat prelungirea cu Barcelona pe un salariu neașteptat de mic. A ales cu inima
ACUM 6 ORE

Klopp a explicat de ce l-a înlocuit pe Salah în derby-ul Liverpool - Chelsea 0-1

Salah a fost vizibil deranjat de decizia tehnicianului german și a început să dea din cap în semn de dezaprobare în momentul în care a ajuns pe bancă.
La finalul meciului, Klopp a spus că l-a schimbat pe Salah "pentru a aduce un plus de prospețime în jocul echipei":
"Am vrut să aduc prospețime în joc. Mo (n.r. - Mohamed Salah) a părut că astăzi a suferit puțin... a jucat multe meciuri. Aș fi putut să-i schimb pe Sadio (n.r. - Mane) sau Bobby (n.r. - Firmino), dar e clar că la momentul respectiv Mo părea cel mai obosit", a spus Jurgen Klopp.
Managerul "cormoranilor" a vorbit și pe marginea rezultatului final, care o coboară pe Liverpool la 4 puncte sub locurile de Champions League:
"Este o dezamăgire uriașă. Trebuie să începem să câștigăm meciuri".
Printre cei nemulțumiți de înlocuirea prematură a lui Salah se numără și Jamie Carragher. Fostul mare fundaș al lui Liverpool, în prezent pundit la Sky Sports, a comentat decizia lui Klopp:
"Sunt surprins că Mo Salah a fost înlocuit, chiar sunt. Nu a părut deloc mulțumit de decizie. Liverpool avea nevoie de un gol, iar el este cel mai bun marcator din Premier League", a spus Jamie Carragher, pentru Sky Sports.

Mesajul enigmatic postat de agentul lui Salah, după ce starul egiptean a fost înlocuit de Klopp în derby-ul Liverpool - Chelsea 0-1

Nici agentul lui Salah nu a fost fericit după înlocuirea lui Salah. La numai 5 minute după ce atacantul egiptean a ajuns pe bancă, impresarul său a postat un mesaj bizar pe contul de Twitter.
Agentul n-a folosit vreun cuvânt pentru a-și exprima opinia față de decizia lui Klopp, ci a postat un simplu punct. Cel mai probabil, acesta a vrut să atragă atenția că nu mai este nevoie să explice situația actuală în care se află clientul său. În cele din urmă, impresarul lui Salah a șters postarea.
https://i.eurosport.com/2021/03/05/3006038.jpg
Viitorul lui Salah la Liverpool a fost de multe ori pus sub semnul întrebării în ultima perioadă. Într-un interviu oferit la finalul anului trecut pentru cotidianul As, egipteanul a lăsat de înțeles că nu exclude un posibil transfer în La Liga, la Barcelona sau Real Madrid.
Evident, astfel de momente precum cel din meciul cu Chelsea nu fac decât să agite apele pe Anfield, în contextul unei posibile plecări a lui Salah.
În ciuda zvonurilor și a formei slabe a lui Liverpool, Salah este golgheterul la zi din Premier League, cu 17 goluri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/04/3005943.jpg

#ETalks Man City - Man United, cu Ion Alexandru, Lucian Sânmărtean, Emanuel Terzian și Mihai Crăciun

Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
ACUM 7 ORE
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
ACUM 8 ORE