Liam Galagher a salutat prelungirea contractului pentru Pep Guardiola până în 2023 și acum așteaptă și marea veste a sezonului. Fostul solist e la Oasis este una dintre cele mai importante voci dintre fani celebri ai echipei din Manchester și vede această prelungire a contractului cu Pep Guardiola ca un pas important pentru lovitura pe piața transferurilor din 2021.
Liam a lansat în urmă cu 9 ani echipamentul lui Manchester City printr-o interpretare extraordinară a imnului echipei sale.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
ACUM 15 ORE
"Messi, următorul" este mesajul scris pe Twitter de către Liam Gallagher.

Prețul lui Messi

În vară, Barcelona a refuzat orice discuție cu Manchester City pentru un transfer al lui Messi. Mai mult, catalani i-au impus cu ajutorul Federației spaniole să respecte clauza prin care putea fi eliberat de poe Camp Nou cu 700 de milioane. Argentinianul a rămas la Barcelona și nu se simte bine.
Presa engleză scrie acum că Manchester City este dispusă să plătească 55 de milioane pentru Messi pentru a-l avea cu 6 luni mai devreme. În vara viitoare, Messi ar putea ajunge gratis la Manchester pentru că i se încheie contractul cu Barcelona.
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
ACUM 18 ORE
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
ACUM 19 ORE