Liam Galagher a salutat prelungirea contractului pentru Pep Guardiola până în 2023 și acum așteaptă și marea veste a sezonului. Fostul solist e la Oasis este una dintre cele mai importante voci dintre fani celebri ai echipei din Manchester și vede această prelungire a contractului cu Pep Guardiola ca un pas important pentru lovitura pe piața transferurilor din 2021.
Liam a lansat în urmă cu 9 ani echipamentul lui Manchester City printr-o interpretare extraordinară a imnului echipei sale.
Liga
"E cel mai tare meci și fără Messi și Ronaldo!" Benzema, despre primul El Clasico al sezonului
ACUM 15 ORE
"Messi, următorul" este mesajul scris pe Twitter de către Liam Gallagher.

Prețul lui Messi

În vară, Barcelona a refuzat orice discuție cu Manchester City pentru un transfer al lui Messi. Mai mult, catalani i-au impus cu ajutorul Federației spaniole să respecte clauza prin care putea fi eliberat de poe Camp Nou cu 700 de milioane. Argentinianul a rămas la Barcelona și nu se simte bine.
Presa engleză scrie acum că Manchester City este dispusă să plătească 55 de milioane pentru Messi pentru a-l avea cu 6 luni mai devreme. În vara viitoare, Messi ar putea ajunge gratis la Manchester pentru că i se încheie contractul cu Barcelona.
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
ACUM 16 ORE
Ligue 1
Un fost star de la Manchester United a răbufnit: "M-am săturat să-i dea lui Messi Balonul de Aur"
ACUM O ZI