Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mohamed Salah și-a dat acordul pentru a ajunge la Barcelona din vara viitoare!

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/06/2022 la 13:28 GMT+3

Starul de la Liverpool va rămâne în Merseyside pentru încă un sezon, dar apoi vrea să îmbrace tricoul blau-grana. Catalanii pregătesc o nouă echipă stelară

Mohamed Salah - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

De MARIAN URSESCU
Barcelona i-a transmis lui Mohamed Salah că se poate alătura galaxiei lor de stele de la Nou Camp vara viitoare. Catalanii au bani după ce au cedat drepturile TV către platforma de streaming Sportify, încasând nu mai puțin de 235 milioane de lire sterline.
Gigantul spaniol e gata să-și reînnoiască echipa pentru a conta mai mult ca oricând în întrecerile interne șieuropene. Salah vrea să-și mai prelungească șederea la Liverpool pentru un an, dar cu condiția de a fi lăsat să plece gratis, vara viitoare, la Barcelona.

"Cu siguranță rămân în sezonul viitor, asta e clar"

Liverpool are acum de luat o decizie dificilă, înainte ca jucătorii să se întoarcă din vacanță și să plece apoi în Asia pentru seria de amicale devenite deja tradiționale.
Salah a confirmat înaintea finalei Ligii Campionilor că va rămâne la Liverpool în sezonul viitor, declarând: "Nu vreau să vorbesc acum despre contract, cu siguranță rămân în sezonul viitor, asta e clar".
Antrenorul Barcei, Xavi este încrezător că va reuși să-l aducă pe Nou Camp și pe prolificul atacant de la Bayern Munchen, polonezul Robert Lewandowski, dar a vorbit și cu mijlocașul portughez Ruben Neves de la Wolves.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo