Arteta și Klopp au avut un duel verbal violent pe maginea terenul în minutul 32 al partidei pe care Liverpool a câștigat-o pe Anfield. Unul dintre secunzii lui Arteta l-a ținut cu greu pe managerul spaniol. Totul a pornit de la un duel aerian între Sadio Mane și Takehiro Tomiyasu. Arteta și-a pierdut cumpătul, iar cei doi manageri au fost un pas de încăierare. Arbitrul Michael Oliver le-a dat cartonașe galbene ambilor manageri!
Arteta a fost foarte diplomat după meci.
"Nu s-a întâmplat nimic. El și-a apărat echipa, eu mi-am apărat echipa. Aceste incidente ar trebui să rămână acolo și fac parte doar din febra jocului. L-am felicitat pe Jurgen după meci" a spus managerul lui Arsenal.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
https://i.eurosport.com/2021/11/20/3257360.jpg
Klopp a explicat și el cum a simțit acest incident și de ce a reacționat atât de prompt.
"În meciul cu Atletico a trebuit să-l schimb pe Sadio Mane pentru că jucătorii echipei spaniole l-au transformat într-o țintă. Provocările lor ar fi putut duce la un galben pentru el. Arbitrul a procedat foarte bine. Este un galben meritat pentru mine. În privința fazei trebuie să spun că a fost un duel corect, iar Mane nici măcar nu și-a atins adversarul. Acest lucru i l-am spus lui Mikel" a declarat Klopp după meci.
Citești și:

Liverpool a câștigat clar un meci complicat

Klopp a avut probleme serioase cu accidentările în ultimele săptămâni, dar chiar și așa echipa sa a reacționat excelent. Sadio Mane, Diogo Jota, Mohamed Salah și Takumi Minamino au marcat golurile unui succes amplu reușit de Liverpool în fața lui Arsenal. Echipa lui Arteta a încheiat o serie de 11 meciuri în care nu a cunoscut înfrângerea.

Liverpool - Arsenal 4-0, VIDEO REZUMAT! Meci magic făcut de băieţii lui Klopp

După această victorie, Liverpool a urcat până pe locul 2 în Premier League, dar ar putea pierde această poziție după meciurile de astăzi în favoarea campionilor de la Manchester City. Arsenal arămas pe 5, dar are golveraj negativ!

Slideshow

10 stadioane extraordinare care nu s-au mai construit

10 imagini

LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255803.png
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02