Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivele pentru care Arteta și Klopp au fost despărțiți cu greu după o ceartă dură la marginea terenului

Ion Alexandru

Actualizat 21/11/2021 la 11:31 GMT+2

Mikel Arteta și Jurgen Klopp sunt două firi vulcanice, iar cearta lor din prima repriză a meciului câștigat de Liverpool cu 4-0 în fața lui Arsenal a fost provocată de un duel încins din teren. Japonezul Takehiro Tomiyasu a fost lovit la o fază și Arteta a explodat.

Arsenal manager Mikel Arteta clashes with Liverpool manager Jurgen Klopp during the Premier League match between Liverpool and Arsenal at Anfield on November 20, 2021 in Liverpool, England.

Credit imagine: Getty Images

Arteta și Klopp au avut un duel verbal violent pe maginea terenul în minutul 32 al partidei pe care Liverpool a câștigat-o pe Anfield. Unul dintre secunzii lui Arteta l-a ținut cu greu pe managerul spaniol. Totul a pornit de la un duel aerian între Sadio Mane și Takehiro Tomiyasu. Arteta și-a pierdut cumpătul, iar cei doi manageri au fost un pas de încăierare. Arbitrul Michael Oliver le-a dat cartonașe galbene ambilor manageri!
Arteta a fost foarte diplomat după meci.
"Nu s-a întâmplat nimic. El și-a apărat echipa, eu mi-am apărat echipa. Aceste incidente ar trebui să rămână acolo și fac parte doar din febra jocului. L-am felicitat pe Jurgen după meci" a spus managerul lui Arsenal.
Jürgen Klopp (Liverpool) si Mikel Arteta (Arsenal) la o un pas de incaierare
Klopp a explicat și el cum a simțit acest incident și de ce a reacționat atât de prompt.
"În meciul cu Atletico a trebuit să-l schimb pe Sadio Mane pentru că jucătorii echipei spaniole l-au transformat într-o țintă. Provocările lor ar fi putut duce la un galben pentru el. Arbitrul a procedat foarte bine. Este un galben meritat pentru mine. În privința fazei trebuie să spun că a fost un duel corect, iar Mane nici măcar nu și-a atins adversarul. Acest lucru i l-am spus lui Mikel" a declarat Klopp după meci.
Citești și:

Liverpool a câștigat clar un meci complicat

Klopp a avut probleme serioase cu accidentările în ultimele săptămâni, dar chiar și așa echipa sa a reacționat excelent. Sadio Mane, Diogo Jota, Mohamed Salah și Takumi Minamino au marcat golurile unui succes amplu reușit de Liverpool în fața lui Arsenal. Echipa lui Arteta a încheiat o serie de 11 meciuri în care nu a cunoscut înfrângerea.
picture

Liverpool - Arsenal 4-0, VIDEO REZUMAT! Meci magic făcut de băieţii lui Klopp

După această victorie, Liverpool a urcat până pe locul 2 în Premier League, dar ar putea pierde această poziție după meciurile de astăzi în favoarea campionilor de la Manchester City. Arsenal arămas pe 5, dar are golveraj negativ!
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Manchester City v Everton, Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo