Articol scris de Andrei Bobeică
Jose Mourinho a fost întrebat la conferința de presă de ce i-a trebuit atât de mult timp că să aibă în sfârșit reușite pe teren. Antrenorul portughez a răspuns în stilul caracteristic.
Bale a fost titular de doar două ori în Premier League, înainte de ultimul weekend, dar performanțele sale de pe teren l-au readus în grațiile lui Mourinho și pare că și-a câștigat locul în primul 11, în ciuda primelor 4 luni deloc bune la Tottenham.
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
21/01/2022 LA 21:42

Jose Mourinho, săgeți către Real Madrid

"Întrebați-i pe cei de la Real Madrid. Poate ei vă pot răspunde și veți înțelege de ce a fost nevoie de timp ca Bale să ajungă la acest nivel. Poate răbdarea este cheia.", a răspuns Mourinho la conferința de presă.
Replica portughezului pare a fi o înțepătură pentru Zinedine Zidane, care nu i-a mai acordat timp și încredere lui Bale, chiar dacă galezul a ajutat la câștigarea trofeelor Ligii Campionilor.
Mourinho a confirmat că Bale va juca contra lui Fulham, dar nu a precizat dacă va fi titular sau va începe pe banca de rezerve.
Galezul Bale a venit în Premier League vara trecută, fiind împrumutat de Real Madrid la Tottenham. Bale a marcat în ultima etapă două goluri în victoria cu 4-0 contra lui Burnley, aceasta fiind prima sa dublă din septembrie 2019.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
21/01/2022 LA 17:31
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42