Articol scris de Andrei Bobeică
David Moyes, antrenorul adversarei din weekend a lui City a declarat după înfrângerea lui West Ham că liderul din Premier League este cea mai bună echipă din Europa. În ciuda laudelor adversarilor, dar și a parcursului fără greșeală în ultimele 20 de meciuri, Pep Guardiola nu este de acord și e de părere că Bayern Munchen e cea mai bună echipă din lume în acest moment.
"Cea mai bună echipă din Europa și din lume este Bayern Munchen pentru că au câștigat totul, ei sunt cei mai buni. În Anglia, campioană este Liverpool pentru că ei sunt cei mai buni. Dacă vrei coroana, trebuie să câștigi, dar în martie, nimeni nu e campion.", a spus Pep Guardiola înaintea meciului de marți, cu Wolverhampton.
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM 20 ORE

Sezon perfect pentru Bayern

Bayern Munchen a câștigat toate cele 6 trofee puse în joc: titlul în Bundesliga, Champions League, Cupa și Supercupa Germaniei, Super Cupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Astfel, nemții au devenit a doua echipă din istorie care reușește această performanță incredibilă, după Barcelona în 2009, atunci când chiar spaniolul era antrenorul catalanilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM O ZI
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42