Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Parcursul fără greșeală nu e de ajuns pentru Guardiola! Pe cine vede cea mai bună echipă din lume

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 01/03/2021 la 18:10 GMT+2

Manchester City a ajuns sâmbătă la 20 de victorii consecutive în toate competițiile, dintre care 14 în Premier League. "Cetățenii" sunt pe primul loc cu 12 puncte avans față de locul 2, și totuși, Pep Guardiola rămâne modest.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Bobeică
David Moyes, antrenorul adversarei din weekend a lui City a declarat după înfrângerea lui West Ham că liderul din Premier League este cea mai bună echipă din Europa. În ciuda laudelor adversarilor, dar și a parcursului fără greșeală în ultimele 20 de meciuri, Pep Guardiola nu este de acord și e de părere că Bayern Munchen e cea mai bună echipă din lume în acest moment.
"Cea mai bună echipă din Europa și din lume este Bayern Munchen pentru că au câștigat totul, ei sunt cei mai buni. În Anglia, campioană este Liverpool pentru că ei sunt cei mai buni. Dacă vrei coroana, trebuie să câștigi, dar în martie, nimeni nu e campion.", a spus Pep Guardiola înaintea meciului de marți, cu Wolverhampton.

Sezon perfect pentru Bayern

Bayern Munchen a câștigat toate cele 6 trofee puse în joc: titlul în Bundesliga, Champions League, Cupa și Supercupa Germaniei, Super Cupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Astfel, nemții au devenit a doua echipă din istorie care reușește această performanță incredibilă, după Barcelona în 2009, atunci când chiar spaniolul era antrenorul catalanilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo