Loialitatea lui Marcus Rashford pentru club se datorează ajutorului primit de el și familia sa în timpul copilăriei sale.
Marcus Rashford a declarat pentru Times că își dorește să facă parte din panoplia fotbaliștilor care și-au dedicat cariera unui singur club. El și-a propus să rămână la Manchester United pentru tot restul carierei sale.
În ciuda faptului că recent a împlinit 23 de ani, Rashford a jucat deja de 232 de ori pentru clubul al cărui fan a fost din copilărie, acesta crescând în Wythenshawe, în sudul Manchesterului, la doar cinci mile de Old Trafford.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
ACUM 10 ORE
Puțini jucători din fotbalul modern au reușit să joace la o singură echipă de-a lungul carierei, dar "absolventul" academiei lui United vrea să fie una din excepții. Loialitatea sa față de club se datorează faptului că Manchester United i-a oferit o educație și l-a ajutat și pe el și pe familia lui în momentele dificile ale copilăriei sale.
"Nu vreau să părăsesc Manchester United niciodată. Pur și simplu nu ar fi corect", a declarat el cu o zi înainte de derby-ul de sâmbătă dintre "dracii roșii" și rivalii de la Man City.

Rashford, pe lista lui Real Madrid și Barcelona

Spaniolii de la Barcelona și de la Real Madrid îl urmăresc de mai multă vreme, însă Rashford spune că inima lui aparține lui United.
Englezul născut în Manchester e considerat un erou național dorită unei campanii susținute pentru eradicarea sărăciei juvenile.
"Nu m-am gândit niciodată dincolo de Manchester United. Sunt sigur că nu m-aș simți bine să îmbrac un alt tricou, decât cel roșu", a mai declarat acesta.
Eliminată din Champions League, trupa de pe Old Trafford se pregătește de derbyul orașului Manchester. United - City se joacă sâmbătă, de la 19:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52