Pep Guardiola este renumit pentru felul în care relaționează cu fotbaliștii, dar finalul meciului cu Chelsea l-a pus în dificultate. Îmediat după înfrângerea cu 2-1, managerul catalan a fost furios la interviul luat pe teren. "Putea să facă altfel? Da, putea, dar Aguero a decis să execute cu o scăriță. Am avut 1-0 și nu am știu să gestionăm acest avantaj"
Guardiola s-a calmat la conferința de presă și a fost mai blând cu omul care se confundă cu istoria recentă a lui Manchester City. Aguero este golgheterul all time al clubului și va pleca la finalul acestui sezon. La 1-0 pentru gazde, echipa lui Guardiola a primit un penalty, iar Aguero a vrut să plece cu stil de pe Etihad. Scărița nu i-a ieșit și portarul lui Chelsea Mendy a parat ușor.

Rezumatul meciului Manchester City - Chelsea 1-2

Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
"Dacă marchezi în felul ăsta ești considerat un geniu. Le spun mereu fotbaliștilor să fie foarte hotărâți cînd execută un penalty. Nu contează dacă este în dreapta, în stânga sau Panenka. Aguero este un om sensibil și nu are rost să vorbim despre modul în care a condus această echipă către multe trofee. A luat o decizie pe care nimeni nu a anticipat-o, dar a fost hotărât. Contează mai puțin ce a ieșit" a spus Guardiola. Cei doi au mai avut discuții în contradictoriu, chiar pe teren.
Argentinanul Aguero și-a cerut scuze față de toți cei din familia Manchester Cty pentru ratare. Primul care l-a încuraj a fost Sterling. Englezul a dat singurul gol al lui Manchester City în înfrângerea de sâmbătă, 1-2 cu Chelsea.
Manchester City a rămas cu un avans de 13 puncte la vârful clasamentului din Premier League, însă Manchester United mai are de jucat cinci meciuri în acest sezon. Totuși, dacă United va pierde astăzi cu Aston Villa, titlul va ajunge la City chiar din această după amiază.
https://i.eurosport.com/2021/05/05/3126752.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
Liga Națiunilor UEFA
Marco Rossi, selecționerul italian al Ungariei, așteaptă oferte din Serie A! Maghiarii sunt pe val
24/09/2022 LA 15:10