Chelsea a câștigat ultimele 4 meciuri și o victorie convingătoare pe St. James' Park l-ar putea aduce pe Frank Lampard chiar pe primul loc în Premier League, cel puțin pentru câteva ore. Problema lui Lampard o reprezintă meciurile jucate de fotbaliștii importanți ai lui Chelsea în mijlocul săptămânii pentru echipele lor naționale.

Thiago Silva, omul cheie din defensivă

Thiago Silva a jucat miercuri pentru Brazilia în preliminariile pentru Mondialul din 2022 și nu va putea evolua la Newcastle. Fundașul de 36 de ani a fost un element de echilibru în defensiva lui Lampard, care a luat un singur gol în ultimele 6 meciuri jucate în toate competițiile. Thiago Silva va fi înlocuit în primul 11, la Newcastle, de Antonio Rudiger.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24

Havertz, accidentare după revenire

Kai Havertz nu a jucat în ultimele două partide din cauza faptului că a fost infectat cu COVID-19. Neamțul a revenit la antrenamente, dar nu s-a simțit foarte bine și ar putea lipsi pe St. James' Park, unde titular este anunțat Kovacic. Croatul va fi alături de Kante și Mount, care a jucat foarte bine pentru naționala Angliei în meciul cu Islanda. Mount a marcat în victoria cu 4-0 din Nations League.
În condițiile în care americanul Pulisic este în continuare accidentat, Lampard este convins să continue cu linia ofensivă care a dat satisfacție în ultimele meciuri, Zyiech - Abraham - Werner. Atacantul german a marcat în ultimele 4 meciuri jucate de Chelsea!
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Newcastle - Chelsea va fi la Eurosport 1 de la ora 14.30. Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41
Premier League
Arsenal - Everton 2-0 | Gabriel Jesus a strălucit la debut, iar Lampard continuă să aibă probleme
17/07/2022 LA 05:35