Chelsea a câștigat ultimele 4 meciuri și o victorie convingătoare pe St. James' Park l-ar putea aduce pe Frank Lampard chiar pe primul loc în Premier League, cel puțin pentru câteva ore. Problema lui Lampard o reprezintă meciurile jucate de fotbaliștii importanți ai lui Chelsea în mijlocul săptămânii pentru echipele lor naționale.

Thiago Silva, omul cheie din defensivă

Thiago Silva a jucat miercuri pentru Brazilia în preliminariile pentru Mondialul din 2022 și nu va putea evolua la Newcastle. Fundașul de 36 de ani a fost un element de echilibru în defensiva lui Lampard, care a luat un singur gol în ultimele 6 meciuri jucate în toate competițiile. Thiago Silva va fi înlocuit în primul 11, la Newcastle, de Antonio Rudiger.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45

Havertz, accidentare după revenire

Kai Havertz nu a jucat în ultimele două partide din cauza faptului că a fost infectat cu COVID-19. Neamțul a revenit la antrenamente, dar nu s-a simțit foarte bine și ar putea lipsi pe St. James' Park, unde titular este anunțat Kovacic. Croatul va fi alături de Kante și Mount, care a jucat foarte bine pentru naționala Angliei în meciul cu Islanda. Mount a marcat în victoria cu 4-0 din Nations League.
În condițiile în care americanul Pulisic este în continuare accidentat, Lampard este convins să continue cu linia ofensivă care a dat satisfacție în ultimele meciuri, Zyiech - Abraham - Werner. Atacantul german a marcat în ultimele 4 meciuri jucate de Chelsea!
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Newcastle - Chelsea va fi la Eurosport 1 de la ora 14.30. Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38
Premier League
Chelsea devine indestructibilă! Abramovich îi mai transferă lui Tuchel un super-jucător: Kounde
24/08/2021 LA 07:12