Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League | Soucek, eliminat după o fază controversată, în meciul Fulham - West Ham 0-0

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/02/2021 la 22:02 GMT+2

Tomas Soucek (25 de ani) a fost eliminat în prelungirile meciului dintre Fulham și West Ham, scor 0-0, în etapa a 23-a din Premier League. Mijlocașul oaspeților l-a atins ușor cu cotul pe față pe Aleksandar Mitrovic, atacantul lui Fulham, iar arbitrul Mike Dean a analizat faza la monitorul VAR. În final, centralul l-a eliminat pe jucătorul ceh.

Fulham - West Ham. Soucek, eliminat după o fază controversată

Credit imagine: Eurosport

West Ham a beneficiat de o lovitură liberă dintr-o poziție periculoasă, în prelungirile unui meci extrem de echilibrat. Lingard a executat din partea dreaptă, iar Mitrovic s-a prăbușit pe teren după un duel cu Soucek, la marginea careului.
Pe reluări se poate observa cum mijlocașul lui West Ham îl "șterge" cu cotul peste față, fără intenție, pe atacantul lui Fulham, care exagerează lovitura în încercarea de a-l impresiona pe arbitru.
Arbitrul Mike Dean a oprit jocul și s-a dus să analizeze faza controversată la monitorul VAR. Întregul proces a durat aproximativ 5 minute, iar în final centralul a luat o decizie: roșu pentru Soucek!

Premier League | Soucek, eliminat după o fază controversată, în meciul Fulham - West Ham 0-0

Verdictul i-a indignat pe jucătorii lui West Ham, care nu puteau înțelege cum un astfel de gest poate fi pedepsit cu eliminare. Decizia lui Mike Dean l-a surprins până și pe Mitrovic, care i-a făcut semn că nu este cazul să îi acorde cartonaș roșu lui Soucek.
Cel mai probabil, Mitrovic și-a dat seama că a jucat perfect rolul de "victimă" și a exgerat faza în urma căreia și-ar fi dorit maximum un cartonaș galben pentru adversarul său. Dar Mike Dean n-a putut fi convins, iar jocul a continuat pentru încă un minut, fără Soucek pe teren.

Premier League | Video cu eliminarea lui Soucek, în prelungirile meciului Fulham - West Ham:

picture

Fulham - West Ham. Soucek, eliminat după o fază controversată

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo