West Ham a beneficiat de o lovitură liberă dintr-o poziție periculoasă, în prelungirile unui meci extrem de echilibrat. Lingard a executat din partea dreaptă, iar Mitrovic s-a prăbușit pe teren după un duel cu Soucek, la marginea careului.
Pe reluări se poate observa cum mijlocașul lui West Ham îl "șterge" cu cotul peste față, fără intenție, pe atacantul lui Fulham, care exagerează lovitura în încercarea de a-l impresiona pe arbitru.
Arbitrul Mike Dean a oprit jocul și s-a dus să analizeze faza controversată la monitorul VAR. Întregul proces a durat aproximativ 5 minute, iar în final centralul a luat o decizie: roșu pentru Soucek!
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
23/09/2021 LA 04:45

Premier League | Soucek, eliminat după o fază controversată, în meciul Fulham - West Ham 0-0

Verdictul i-a indignat pe jucătorii lui West Ham, care nu puteau înțelege cum un astfel de gest poate fi pedepsit cu eliminare. Decizia lui Mike Dean l-a surprins până și pe Mitrovic, care i-a făcut semn că nu este cazul să îi acorde cartonaș roșu lui Soucek.
Cel mai probabil, Mitrovic și-a dat seama că a jucat perfect rolul de "victimă" și a exgerat faza în urma căreia și-ar fi dorit maximum un cartonaș galben pentru adversarul său. Dar Mike Dean n-a putut fi convins, iar jocul a continuat pentru încă un minut, fără Soucek pe teren.

Premier League | Video cu eliminarea lui Soucek, în prelungirile meciului Fulham - West Ham:

Fulham - West Ham. Soucek, eliminat după o fază controversată

Premier League
Chelsea vinde pe bandă rulantă! Londonezii vor încasa 30 de milioane de € pe Kurt Zouma
26/08/2021 LA 14:52
Premier League
Curățenie la Liverpool! După Shaqiri, Klopp renunță la alți 4 jucători
23/08/2021 LA 08:44