Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier Podcast 30 | Big Sam & Small Tuchel

Ion Alexandru

Publicat 05/04/2021 la 16:43 GMT+3

Premier Podcast este un produs exclusiv al Eurosport.ro și vă aduce săptămânal cele mai bune analize ale fenomenului Premier League. Conceptul este simplu: 4 oameni care trăiesc cu pasiune fiecare meci de fotbal din Premier League vor analiza fiecare etapa a sezonului 2020-2021. Enjoy!

Premier Podcast

Credit imagine: Eurosport

Premier Podcast, ediția a 30-a vă este prezentată de Superbet și a analizat fenomenul Premier League, după un weekend spectaculos. West Brom va retrograda, dar Big Sam Allardyce se poate mândri că a dat de pământ cu recordul lui Tuchel de la Chelsea. Liverpool s-a distrat din nou la Londra. Mourinho i-a salvat slujba lui Steve Bruce. Jesus a marcat în ajunul Paștelui catolic pentru viitoarea campioană, iar Manchester United a reușit o nouă victorie după ce a fost condusă. Florin Merlă, Ciprian Bolan și Mihai Crăciun sunt invitații lui Ion Alexandru.
Ediția a 29-a de Premier Podcast a analizat cum a decurs primul weekend hibrid Premier League - FA Cup. Leicester a reușit să oprească seria incredibilă de meciuri fără înfrângere din deplasare a lui Manchester United.
Puteți citi și:
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo