Fostul campion cu Leicester, a fost în situația de a pleca în Ibiza și a renunța la fotbal.

Vardy, la un pas să renunțe la fotbal

Vardy era obosit psihic și spunea că nu are viitor în fotbal. Se întâmplat în primul sezon la Leicester. Atacantul a fost cumpărat de fosta campioană a Angliei pentru 1,2 milioane de euro de la Fleetwood.
Premier League
Mohamed Salah și-a dat acordul pentru a ajunge la Barcelona din vara viitoare!
05/06/2022 LA 10:28
"La un moment dat, pe parcursul sezonului, în 2012, am vorbit cu Nigel Pearson și el a încercat să mă aducă înapoi la Fleetwood pentru că acolo am avut succes. Mi-a spus <Ascultă, ești destul de bun, tu poți ajunge mai sus>", a povestit Vardy pentru Daily Mail.
Discuția cu antrenorul lui Fleetwood a fost una de bun augur pentru atacant care a renunțat la ideile pe care le avea în cap la acel moment.
"Să plec la Ibiza era o idee bună la acel moment. Așa părea. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu am făcut-o!
Nu fusesem niciodată în acel mediu. Jucam în campionat, luptam, golurile nu veneau și mă făceau să mă gândesc. Dar după discuția cu antrneorul, am știut că el crede în mine. A fost un moment din care am învățat. Dacă nu ar fi fost fotbalul, probabil acum lucram într-o fabrică.
Câștigarea titlului în Premier League ne-a făcut să ne uităm puțin în spate și ne-am dat seama că nu eram pregătiți pentru asta nici pe teren, nici în afara terenului.", a adăugat Vardy.

Vardy, campion cu Leicester și golgheter în Premier League

Jamie Vardy și-a abandonat gândurile de plecare în Ibiza și în 2016 a câștigat campionatul cu Leicester, iar sezonul trecut a fost golgheterul Premier League, cu 23 de goluri.
Astăzi, Vardy luptă pentru un nou trofeu cu Leicester. Atacantul are ocazia de a câștiga FA Cup.
Finala dintre Chelsea și Leicester poate fi văzută pe Eurosport 1, de la 19.30.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39