Harry Kane este încântat de această mutare spetaculoasă din mai multe motive. Golgheterul lui Tottenham are în față un întreg tablou de schimbări pe care Spurs vrea să le facă după debutul slab de sezon. Angajarea lui Conte înseamnă un fotbal mai ofensiv și implicit un avantaj pentru Kane, dar mai înseamnă și că ambițiile clubului sunt mari. Kane a vrut să plece în vară la Manchester City pentru că simțea faptul că Daniel Levy nu poate duce clubul către nivelul următor. Tottenham are acum la conducere doi italieni care au demonstrat la Juventus că pot livra rezultate spectaculoase. Conte a semnat pe un an și jumătate, cu posibilitate de prelungiri, iar partneriatul cu directorul sportiv Paratici demonstrează clar că Tottenham are acum ambiții la nivelul celor cerute de Kane.
Numirea în iunie a lui Nuno Espirito Santo a fost o greșeală, iar această repliere rapidă, necaracteristică pentru o echipă așezată și cu tradiție puternică, reprezintă de fapt un semn că Spurs este pregătită acum de investiții și trofee.
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
ACUM 21 ORE
Stilul defensiv al lui Nuno Espirito Santo va fi înlocuit cu o abordare mai ofensivă, care a dat rezultate pentru Antonio Conte la Chelsea.
Harry Kane a avut multe probleme în acest sezon. Un singur gol în primele 10 etape din Premier League înseamnă cel mai slab debut în campionat pentru Kane. Golgheterul lui Tottenham a marcat 6 goluri în Cupa Ligii și Conference League, dar jocul său a lăsat de dorit. Această cădere a fost pusă pe seama dezamăgirii sale după ratarea transferului din vară, dar evoluția este deja sunt orice așteptări. Jurnaliștii londonezi au aflat că această schimbare este privită cum mult entuziasm de către Harry Kane, care știe că poate să redevină acel atacant care poate învinge orice defensivă.

Newcastle – Tottenham 1-2. Kane înscrie dintr-o fază în care a crezut că e în offside

Jocul bazat pe un pressing avansat și agresiv, dar și stilul mult mai ofensiv al lui Conte pare să se plieze excelent pe jocul practicat de duo-ul Kane-Son. Cei doi au colaborat excelent în ultimii ani, dar sub comanda portughezului Nuno Espirito Santo nu au reușit să se contecteze la fel de bine.

Revenirea lui Conte în Premier League a fost salutată de rivali

Antonio Conte revine după 3 ani în Premier League, iar precedenta experiență a fost foarte bună. Cu Antonio Conte pe bancă, Chelsea a cucerit titul din primul an și a luat o Cupă a Angliei în al doilea sezon. Conte și-a câștigat o reputație de manager ofensiv și agresiv. Sub comanda lui Conte, Chelsea s-a transformat într-o mașină de goluri. În două sezoane, echipa lui Conte a marcat de 212 ori și a luat titlul în 2017 cu un avans de 7 puncte chiar în fața lui Tottenham.
"Bine a revenit în Anglia, în Premier League. Cariera sa vorbește de valoarea pe care o are. A avut succes peste tot. Conte este un manager extarordinar" a sous Pep Guardiola.
Jurgen Klopp a câștigat doar 25% din meciuiri jucate cu echipele lui Antonio Conte. Căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson l-a complimentat pe noul manager de la Tottenham. "Conte este unul dintre managerii uriași din lumea fotbalului. Incă un nume mare în Premier League!"
Antonio Conte va reveni, în acest weekend, în Premier League. Everton - Tottenham va fi duminică de la ora 16 în direct la Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, șocat de diferența de joc dintre meciul cu Iran și cel cu SUA! "Total în contrast"
25/11/2022 LA 21:50
Cupa Mondială FIFA
Anglia - SUA 0-0, după o partidă slabă făcută de ambele echipe! Fanii au huiduit pe final
25/11/2022 LA 20:52