Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția portarului de la Aston Villa după penaltyul controversat primit de Pogba

Ion Alexandru

Actualizat 02/01/2021 la 10:59 GMT+2

Portarul lui Aston Villa, Emi Martinez a reacționat pe Twitter după ce Pogba a obținut pernaltyul din care Manchester United a câștigat primul meci al anului.

Emiliano Martinez

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a deschis scorul prin Martial, iar Traore a egalat pentru Aston Villa, pe Old TRafford pe 1 ianuarie. În minutul 61, arbitrul a considerat că Douglas Luiz îl faultează pe Pogba și Bruno Fernandes a adus victoria gazdelor. Mai mulți jucători de la Aston Villa au reclamat faptul că brazilianul nu l-a atins pe Pogba, dar după consultarea VAR, arbitrii au decis că a fost contact.
picture

Manchester United primește un penalty controversat

Imediat după partidă, Martinez, portarul învins de Bruno Fernandes, de la 11 metri a dat dreptate unui fan care a scris "Pogba este faultat de Pogba. Penalty pentru Manchester United"

Manchester United a ajuns-o pe Liverpool

După un nou succes la limită pe Old Trafford, Manchester United a egalat-o pe puncte pe campioana Liverpool. Echipa lui Solskjaer n-a mai pierdut din 1 noiembrie și este în mijlocul unei serii de 7 victorii în ultimele 9 meciuri jucate în Premier League. Aston Villa a jucat bine pe Old Trafford, dar în ciuda eforturilor lui Grealish, Martinez și Traore a plecat fără punct și este locul 6.
Premier League, etapa 17
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo