Tottenham venea în deplasarea de la Sheffield cu certitudinea că încă un meci în care conduce și este egalată ar fi fost prea mult. Și cu siguranță ar fi fost prea mult să se întâmple asta la ultima clasată, care a adunat în 17 etape doar cinci puncte.
Așadar elevii lui Mourinho au pornit hotărâți și au pus stăpânire pe joc încă din primele minute. După un șut excelent al lui Son, Ramsdale respinge în corner. Centrarea sud-coreeanului ajunge fără probleme la colțul scurt iar lovitura de cap a lui Serge Aurier trimite mingea în plasa porții fără ca portarul gazdelor să mai poată interveni.
Premier League
Doi jucători de la Tottenham au fost testați pozitiv înaintea partidei cu Newcastle
16/10/2021 LA 10:02

Tottenham rezistă

Un debut de meci dominat clar de oaspeți care aducea însă întrebarea: va reuși Spurs să mențină de această dată avantajul? Ei bine, răspunsul avea să fie afirmativ.
Cu doar cinci minute înainte de pauză, Hojbjerg a recuperat mingea în jumătatea adversă, i-a trimis o pasă printre fundașii adverși lui Kane iar englezul nu avea cum să refuze o astfel de oportunitate, marcând golul de 2-0 fără probleme.
În minutul 59 însă fanii lui Tottenham începeau deja să aibă senzația de deja-vu după ce McGoldrick a profitat de faptul că Tottenham se retrăsese complet, invitând presiunea adversarilor. Vârful lui Sheffield s-a ridicat excelent și a lovit cu capul impecabil centrarea lui Fleck pentru a reduce din diferență.
Trei minute mai târziu însă o bijuterie de gol reușită de Ndombele a asigurat cele trei puncte pentru Tottenham. Francezul a reușit un lob sublim dintr-un unghi închis la care Ramsdale nu a avut răspuns.

Ndombele, gol senzațional în Premier League: una dintre reușitele sezonului

Tottenham a urcat așadar pe locul patru temporar. Nu a fost neapărat o victorie impresionantă având în vedere adversarul, dar a fost un succes necesar pentru Jose Mourinho. De cealaltă parte, Sheffield United rămâne cu doar cinci puncte adunate în acest tur de campionat.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Tottenham, în continuare cu gândul la Mauricio Pochettino! Nuno Espirito Santo, sub presiune
02/10/2021 LA 10:13
UEFA Europa Conference League
Echipele românilor, fără victorie în această seară în Conference League! Victorie clară pentru Spurs
30/09/2021 LA 20:58