Harry Maguire a primit banderola de căpitan la Manchester United în urmă cu 2 ani, la doar 5 luni după transferul de 80 de milioane de la Leicester. Rio Ferdinand este convins că a fost o mutare nesăbuită și această responsabilitate i-a afectat evolușiile fundașului englez. Maguire a fost numit căpitan de către Ole Gunnar Solskjaer, iar Ferdinand crede că Rangnick va schimba asta în curând. Înfrângerile grele cu Liverpool și Manchester City, dar și faptul că defensiva a scârțâit în acest sezon indică faptul că Manchester United nu are un lider adevărat pe teren. Echipa de pe Old Traffordca primit gol în 14 din cele 18 meciuri jucate în Premier League în acest sezon, iar Maguire a fost liderul neputinței în multe din ele. Nemulțumirile au fost alimentate și de câteva gafe colosale făcute de către fundașul englez de 28 de ani. Cea mai mare a fost la Leicester, unde United a pierdut cu 4-2!

Leicester – Man United 1-1. Tielemans, gol superb după o eroare în defensivă a lui Maguire

"A primit banderola prea repede! Este o presiune uriașă atunci când ajungi la Manchester United, mai ales pentru o sumă atât de mare. Eu știu asta. Avea nevoie de mai mult timp pentru adaptare! Pentru el, mai important este să devină cel mai bun fundaș de la Manchester United și apoi să se gândească la banderolă" a spus Rio Ferdinand.
Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
Citește și:

De Gea, căpitanul perfect

Manchester United trece printr-o perioadă grea, cu schimbări de manageri, cu reintegrarea lui Cristiano Ronaldo și cu o defensivă permisivă. De aceea, Rio Ferdinand ar vrea să-l vadă căpitan pe cel mai longeviv jucător din lot. David De Gea a fost adus de Sir Alex Ferguson și are peste 10 ani la club. Portarul spaniol a rezista ca titular în toți acești ani și are o personalitate puternică.

City a distrus-o pe United în 45 de minute! De Gea, 5 intervenții salvatoare în 8 minute

"Desemnarea lui De Gea mi se pare soluția logică. Are experiență, știe perfect cum să gestioneze presiunea și poate să-l ajute de Maguire să-și revină din punct de vedere a formei sportive. E clar că Rangnick nu are o decizie ușoară, dar această schimbare ar ajuta pe Manchester United" a completat Rio Ferdinand pentru podcastul său Vibe with Five.
Manchester United revine în Premier League în a treia zi a anului 2022. United - Wolves va fi luni de la ora 19.30 pe Eurosport 1.
Liga Campionilor UEFA
Talentul lui Joao Felix, irosit la Atletico Madrid?! "Nu poate spune că a dat tot ce are mai bun"
06/04/2022 LA 15:28
Premier League
Maguire, somat să-i predea banderola de căpitan lui Cristiano Ronaldo: "Îți trebuie personalitate!"
20/03/2022 LA 11:49